Пожовклий пластик можна відновити до білого за хвилини

З проблемою пожовклого пластику стикаються всі. Особливо кидаються в очі вимикачі і розетки. Не уникли цієї долі підвіконня, поверхні роботів-пилососів, кондиціонерів, ручки холодильників і мікрохвильовки, передають Патріоти України.

Але, виявляється, з цією проблемою без проблем зможе впоратися один копійчаний засіб — димексид. Він коштує недорого та продається у кожніц аптеці, а жовтизну з пластика прибирає «на ура».

Отже, ось що вам потрібно зробити. Одягніть одноразові рукавички. Нанесіть димексид на ватний диск і гарненько протріть пожовклу поверхню. Для уникнення «казусів» рекомендуємо Вам використовувати цей засіб на невеликій ділянці пластика в непомітному місці.

Засіб працює і жовтизна сходить дуже швидко. Через кілька хвилин протріть оброблену поверхню вологою серветкою, потім насухо витріть. Ось і все.

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...