Пожовтіла мікрохвильова піч? ТОП-2 способи, що допоможуть впоратися з проблемою

Мікрохвильова піч - це один із найпоширеніших елементів побутової техніки на кухні. Вона дозволяє швидко розморожувати продукти, готувати апетитні десерти та розігрівати готові страви лише за кілька хвилин, передають Патріоти України.

Проте, мікрохвильова піч білого кольору з часом може пожовтіти. Цю проблему можна вирішити за допомогою засобів, що є у кожному будинку, інформують "Белновости".

Як позбутися жовтизни на мікрохвильовій печі

Впоратися з цією проблемою допоможе звичайна сода. Для цього її потрібно розбавити з водою в невеликій кількості до утворення кашки і нанести на пожовклі ділянки. Через 15 хвилин можна змивати. За необхідності процедуру повторити кілька разів.

Також видалити жовтизну на корпусі мікрохвильової печі допоможе горілка. При цьому варто переконатися, що корпус цілісний, без сколів і подряпин. Горілку необхідно нанести на вату та акуратно обробити пожовклу ділянку. Потім її потрібно змити та витерти поверхню насухо. Таким чином можна використовувати оцет та нашатирний спирт.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...