
Коли часу мало, а поїсти потрібно, на допомогу завжди прийдуть грінки. Це швидко, смачно і готується майже з усього, що є в холодильнику, передають Патріоти України.
Складові:
Приготування:
1. Збиваємо яйця з молоком, сіллю і перцем. Сир і шинку тонко нарізаємо. Хліб нарізаємо скибочками, а потім – по діагоналі, щоб вийшли трикутники.
2. Трохи занурюємо хліб в яєчну суміш з одного боку так, щоб він не просочився повністю, на іншу викладаємо сир і шинку, накриваємо другим скибочкою, теж змоченим в яйці.
3. Обсмажуємо на грилі або запікаємо у духовці до золотистої скоринки. Смачного!
Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...
Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...