Практично жодна людина не може без підказки знайти на цій картинці сніжного барса. Але він пильно дивиться на вас

На перший погляд на фото звичайна скеля зі снігом, але якщо придивитися уважно, ви побачите тварину, передають Патріоти України.

З першого разу її ніхто не бачить, але коли ви її побачите, то вже не зможете не помічати. Подивіться уважніше на фото, а якщо не побачите, то нижче вас буде чекати підказка.

.

.

.

.

.

Практично жодна людина не може без підказки знайти на цій картинці сніжного барса, але він є і дивиться на вас. Потренуйте свою уважність і спробуйте знайти на картинці сніжного барса.

Для тих, хто так і не побачив сніжного барса, ми даємо підказку.

Потягніться правим вухом до правого плеча і дивіться на сніг розташований зверху фотографії, а потім переведіть погляд нижче, на те місце, де сніг закінчується.

.

.

.

.

.

Але не поспішайте дізнаватися відповідь, яка чекає вас внизу.

.

.

.

.

.

Спробуйте знайти барса самостійно.

.

.

.

.

.

Так і не побачили? Тоді дивіться на відповідь. Тепер ви будете бачити цього барса завжди на цій фотографії.


Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...