Пральна машинка більше не смердітиме затхлістю і пліснявою - геніальний трюк з одним підручним засобом

Ми користуємося пральною машиною дуже часто, через що іноді з’являється неприємний запах затхлості та плісняви. Сморід з барабана може бути викликаний поєднанням цвілі, грибка і бактерій, передають Патріоти України.

Інші причини – попадання волосся та залишків мийних засобів у прокладку, ущільнення, труби та дозатор порошку. Жахливий "аромат" потрібно прибрати якнайшвидше, тим більше, зробити це просто

Є відмінне побутове рішення для видалення неприємних запахів із пральних машин, пише Express. Можливо те, що вам знадобиться для лайфхака, вже є у вас вдома і зберігається на кухні. Йдеться про капсули для посудомийної машини.

Так, якщо з вашої пральної машини виходить жахливий запах, одяг після прання також може неприємно пахнути. Але пара таблеток для посудомийної машини під час гарячого циклу прання очистить усі труби в ході зливу води.

Алгоритм очищення неймовірно простий: помістіть дві капсули для посудомийної машини під час прання за 90 градусів. Так можна робити раз на місяць, щоб побутовий прилад мав свіжий аромат.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить вашу фобію - перевірте себе

вівторок, 14 травень 2024, 10:14

Жителі Стародавнього Єгипту боялися багатьох речей, включно з хворобами, смертю, темрявою і невідомістю. Чи є у ваших страхів щось спільне з давньоєгипетськими фобіями? Виберіть ієрогліф і все дізнаєтеся.

Господиням на замітку! Які режими пральної машинки найгірші - збільшують рахунки і псують одяг

вівторок, 14 травень 2024, 9:40

Пральна машинка – це незамінний помічник у побуті. Вона значно полегшує життя та економить дорогоцінний час. Сучасні пральні машинки мають безліч режимів прання, що на перший погляд, здається корисним, але й тут є підводні камені. Про те, які з них мож...