Праску- зранку, пральну машину - увечері: Коли краще включати енерговитратні прилади


Через ракетні удари російських окупаційних військ в Україні ввели режим економії електроенегії і віялові відключення електрики. Канал UA War Infographics опублікував список найбільш електрозатратних приладів та час, у який їх доцільніше не вмикати задля економії ресурсів, передають Патріоти України.

Автори каналу зазначають, що пральну машинку, праску, бойлер, обігрівач та кухонну плитку потрібно вимкнути з 17:00 до 23:00, а також з 06:00 до 09:00, коли спостерігається найбільший пік споживання електрики.

У той же час, можна користуватися згаданими електроприладами з 23-ї години вечора по 6-у ранку. Для праски та плити також "знімають заборону" з 9-ї до 17-ї години. А ось прати, гріти воду та грітися самому з 9-ї до 17-ї, як зазначається у інфографіці, потрібно з розумом, тобто за можливості, обмежити використання цих приладів.

Це така смакота! Простий рецепт домашнього ароматного сала

неділя, 28 квітень 2024, 21:30

Сало смачне, якщо його правильно приготувати. Найкраще приготувати його самому. Пропонуємо рецепт, за яким сало вийде ароматним, ніжним та стане ваше фаворитом. З магазинним його не порівняти, передають Патріоти України. Для приготування вам знадобитьс...

Навіщо цінителі кави додають у напій лимонний сік

неділя, 28 квітень 2024, 21:14

Кава входить у щоденний раціон практично кожної людини: цей чудовий напій допомагає підбадьоритися, активувати роботу мозку та надати організму сили, передають Патріоти України. Однак гурмани постійно намагаються зробити смак кави ще більш виразним та ...