Розпізнати в магазині "на око" солодкі мандарини чи ні неможливо. На ринку, якщо пощастить, продавці можуть дати скуштувати фрукт, але це буває дуже рідко. Та навіть якщо ви купили кислуваті плоди - їх можна легко зробити солодкими в домашніх умовах, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz ділиться простими лайфхаками, які допоможуть зробити кислі мандарини солодкими. Все дуже елементарно та швидко.
Спосіб з водою
1. Замочіть плоди у теплій воді (на 10-15 хвилин).
2. Потім покладіть мандарини у холодну воду.
Вплив сонця
1. Розкласти мандарини на підвіконня з сонячного боку.
2. Залишіть плоди в такому вигляді на 2-3 дні.
Звичайно, можна розкласти мандарини на підвіконні під сонцем – в таких умовах їм знадобиться близько 2-3 днів, щоб дозріти.
Більш практичнішим є перший спосіб. Все через те, що сонця взимку дуже мало, тому важко впіймати момент, щоб зробити плоди солодким. В той же час, нагріти воду можна в будь-який момент.
Звичка чистити ківі перед вживанням може відійти у минуле. У Голлівуді та соцмережах активно обговорюють новий тренд: їсти ківі разом зі шкіркою, передають Патріоти України. Популярності йому додала акторка Дженна Ортега, зірка серіалу «Венздей», яка п...
Оцет - продукт, який є майже на кожній кухні, але його можливості виходять далеко за межі кулінарії. Багато господинь уже давно використовують його для прибирання: він змиває жир, видаляє накип і цвіль, пом’якшує тканини під час прання та навіть відляк...