Правила феншуй: Що поставити у будинку та яке ліжко обрати аби знайти другу половинку

Попри бажання та старання представницям прекрасної половини людства не завжди вдається зустріти свою другу половинку. Ніколи не можна впадати у відчай і опускати руки. Адже залучити в своє життя любов можна за допомогою феншуй.

На думку езотериків та майстрів феншуй, за допомогою древнього китайського вчення можна знайти кохання, створити сім'ю та бути щасливою в шлюбі.

Розчистіть сектор кохання

За сім'ю та відносини у квартирі відповідає південно-західний сектор. Тому, якщо ви хочете, щоб в ньому панувала гармонія, не варто допускати тут жодних завалів. Доведеться тримати цей куток в ідеальному порядку, інакше не спрацюють інші ритуали та предмети для привернення кохання.

Музика вітру

Після того, як ви повністю розчистили південно-західний сектор, повісьте в ньому музику вітру. Це спеціальні порожні трубочки, які видають приємні звуки під час коливання. Вибираючи модель, переконайтеся, що вона не має гострих кутів. Ідеальним буде рожевий метал з червоними сердечками на ньому. Він допоможе залучити у ваше життя партнера.

Живі квіти

Живі квіти завжди впливають на сімейну сферу сприятливо. Тому дуже важливо, щоб у південно-західному секторі було побільше рослин, краще поставити вази з букетами. Обов'язково купуйте свої улюблені квіти. Хоча найефективнішими для залучення кохання вважаються півонії, які символізують романтику та чуттєвість.

Парні предмети

Поставте хоча б один, а краще декілька парних предметів. Як от статуетки, фігурки, картини, парні філіжанки. Це може бути все, що завгодно. Головне, щоб воно символізувало єдність у своїй подвійності.

Ліжко

Уважно придивіться до свого ліжка, адже якщо воно розраховане лише не одну людину, то це заважатиме вам знайти справжнє кохання. Важливо обирати просторе місце для сну, яке з легкістю вмістить двох. Також забезпечте два підходи до ліжка. Так всесвіт зрозуміє, що ви хочете розділити його з партнером. Над ліжком повісьте картину з місяцем, який є символом жіночої енергії та налаштовує на чуттєвість.

Свічки

Енергія вогню завжди приваблює кохання, тому дуже важливо мати в будинку свічки. Частіше запалюйте їх та медитуйте, уявляючи, наче чоловік вашої мрії поряд з вами. Думайте про позитивні зміни, які чекають на вас з появою партнера в житті.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...