Всі люблять соковитий шашлик. Це страва, яка потребує правильного підходу, а також вміння поводитися з м’ясом на мангалі. Ніби все просто, а насправді не дуже, передають Патріоти України.
Буває, що шашлик виходить підгорілий зовні, або сирий всередині. Або і те, і інше одразу. Ідеальний варіант, коли просмаження виходить рівномірним. Як правильно смажити м’ясо на мангалі, розповіли на ProstoWay.
Все починається з вибору правильного моменту закладання м'яса. Він наступає, коли дрова прогорають до вугілля. Коли воно вкриється білим попелом, можна ставити шампури. Жар має бути таким, щоб, якщо піднести руку на рівень шампурів, руці було гаряче, але можна було витримувати.
Дуже важливо обрати правильну відстань від вугілля до шампурів — приблизно 15-17 см. Перевертайте шампур, коли чуєте, як починає кипіти жир зі сторони вугілля. Дивіться, щоб м’ясо не підгорало. Загалом на мангалі м’ясо має провести приблизно 20-25 хвилин. Якщо довше — страва буде або підгорілою, або сухою.
Вибір часу для миття волосся часто стає справжньою дилемою. Хтось віддає перевагу ранку, щоб освіжитися, інші - вечору, щоб уникнути поспіху вранці. Але чи справді це має значення для здоров’я волосся? Трихолог Мартина Побута пояснює, на що звертати ув...
Турбулентність - одна з найчастіших причин стресу під час польоту, хоча вона цілком безпечна. Різкі коливання літака можуть зробити подорож неприємною, але вибір правильного місця у салоні допоможе мінімізувати дискомфорт, передають Патріоти України. ...