Правильна каша-чистка для схуднення. Жироспалюючий рецепт

Що потрібно для каші

  • 5-6 столових ложок геркулесу, того, який вариться не менше 5-10 хвилин;
  • 10 штук чорносливу;
  • 1 чайна ложка какао;
  • 1 стакан кефіру з жирністю 1%;
  • 1 чайна ложка насіння льону;
  • 1 столова ложка лляної олії.

Як готувати кашу з вечора

  1. У глибоку миску з кришкою, або в скляну банку засипати сухий геркулес.
  2. Насіння льону перемолоти в борошно.
  3. Чорнослив замочити на 10 хвилин і дрібно нарізати.
  4. Засипаємо в кефір нарізаний чорнослив, какао, мелений льон.
  5. Перемішуємо і заливаємо нежирним кефіром.
  6. Ще раз добре перемішуємо.
  7. Ставимо в холодильник на ніч.
  8. Вранці, в готову кашу додаємо ложку олії льону, перемішуємо і їмо

Виходить дуже ситна, шалено корисна каша, яку можна їсти кожен день.

Я навіть не роблю з нею перерв, тільки у вихідні можу зварити порожню вівсянку, але в неї також додаю олію льону.

Каша корисна тим, що крім функцій схуднення, вона ще й очищає.

Головним чином кефір і геркулес допомагають виводити з організму залишки шлакових мас і залишки неперетравленої їжі. Допомагають позбутися від здуття і можливих проблем з травленням.

+ Вага не стоїть на місці, оскільки мало того. що ми починаємо ранок правильно, каша ще й дуже ситна, і її дії вистачає на весь ранок, до наступного прийому їжі!

А льон взагалі джерело клітковини, маси вітамінів і амінокислот, які і на організм в цілому позитивно впливають, ще й худнути допомагають!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.