Зібрати всіх членів родини, щоб зробити кілька різдвяних фотографій, може бути досить складно. Особливо, якщо є маленькі діти... Один моргає, другий плаче, а третій не проявляє ентузіазму брати участь у святковій фотозйомці. Про те, як уникнути всіх перерахованих вище труднощів і отримати максимум задоволення від позування, журналу Hello розповів королівський фотограф Кріс Флойд, передають Патріоти України.
Фотографії, які він зробив для принца Вільяма та Кейт Міддлтон, стали популярними в мережі та принесли автору багато визнання з боку оточуючих.
Якщо фотосесія планується всередині будинку, тоді станьте біля вікна та загадково дивіться убік. Кріс каже, що знімок вийде досить темним на задньому плані, проте природне світло з вікна дасть необхідні кольори на передньому плані. Якщо зйомка на вулиці, то краще вибрати тінь. Сонячне світло може бути дуже агресивним на обличчях моделей.
Флойд поділився, що ідеальний час для фотосесії – ранок чи пізній вечір. Якщо на вулиці похмура погода, то підходить будь-який проміжок часу. Яскраве сонячне світло не рекомендується вибирати з тієї причини, що буде видно всі недоліки і людина буде мружитися.
Королівський фотограф рекомендує завжди контролювати експозицію – так ви зможете отримати необхідну яскравість. Також не бійтеся використовувати портретний режим, тому що він зробить вашу модель ще привабливішою у кадрі.
Тут важливо освоїти один лайфхак – робити фотографії між морганнями. Для цього потрібно відстежити, коли людина заплющує очі і зробити знімок у потрібний момент.
Є маленька хитрість - зацікавити дитину і дозволити їй сповна насолодитися процесом позування. Вона може сміятися, грати, розглядати цікавий для неї предмет... Завдання фотографа в такому випадку - зловити вдалі кадри.
Таке трапляється досить часто, тому постарайтеся так зацікавити цю людину, щоб вона забула, навіщо ви її запросили. Запропонуйте їй захоплюючу розмову, свіжий жарт або розповідь «про все на світі». Вона зможе розслабитись, а ви отримаєте бажані фотографії.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...