Правильно обирайте момент, місце та час: 6 порад від фотографа Кейт Міддлтон та принца Вільяма, як зробити вдалі новорічні світлини із родиною

Зібрати всіх членів родини, щоб зробити кілька різдвяних фотографій, може бути досить складно. Особливо, якщо є маленькі діти... Один моргає, другий плаче, а третій не проявляє ентузіазму брати участь у святковій фотозйомці. Про те, як уникнути всіх перерахованих вище труднощів і отримати максимум задоволення від позування, журналу Hello розповів королівський фотограф Кріс Флойд, передають Патріоти України.

Фотографії, які він зробив для принца Вільяма та Кейт Міддлтон, стали популярними в мережі та принесли автору багато визнання з боку оточуючих.

Вибираємо найкраще місце

Якщо фотосесія планується всередині будинку, тоді станьте біля вікна та загадково дивіться убік. Кріс каже, що знімок вийде досить темним на задньому плані, проте природне світло з вікна дасть необхідні кольори на передньому плані. Якщо зйомка на вулиці, то краще вибрати тінь. Сонячне світло може бути дуже агресивним на обличчях моделей.

Вибираємо найкращий час

Флойд поділився, що ідеальний час для фотосесії – ранок чи пізній вечір. Якщо на вулиці похмура погода, то підходить будь-який проміжок часу. Яскраве сонячне світло не рекомендується вибирати з тієї причини, що буде видно всі недоліки і людина буде мружитися.

Вибираємо правильні налаштування на телефоні

Королівський фотограф рекомендує завжди контролювати експозицію – так ви зможете отримати необхідну яскравість. Також не бійтеся використовувати портретний режим, тому що він зробить вашу модель ще привабливішою у кадрі.

Якщо хтось із моделей заплющив очі…

Тут важливо освоїти один лайфхак – робити фотографії між морганнями. Для цього потрібно відстежити, коли людина заплющує очі і зробити знімок у потрібний момент.

Фотографуємо маленьких дітей

Є маленька хитрість - зацікавити дитину і дозволити їй сповна насолодитися процесом позування. Вона може сміятися, грати, розглядати цікавий для неї предмет... Завдання фотографа в такому випадку - зловити вдалі кадри.

Фотографуємо людину, яка зовсім не любить позувати

Таке трапляється досить часто, тому постарайтеся так зацікавити цю людину, щоб вона забула, навіщо ви її запросили. Запропонуйте їй захоплюючу розмову, свіжий жарт або розповідь «про все на світі». Вона зможе розслабитись, а ви отримаєте бажані фотографії.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...