Не всі господині знають про те, що жовтий колір жовтків не тільки виглядає естетичніше, але й свідчить про те, що яйця будуть смачнішими, передають Патріоти України.
Якщо варити їх неправильно, то жовтки погано жуватимуться, що зіпсує враження про страву.
Досвідчені кулінари знають про те, що будь-який продукт має свою технологію приготування. Тому при варінні яєць теж важливо дотримуватися деяких правил.
Якщо ви хочете, щоб продукт вийшов смачним, не відправляйте його в каструлю в холодному вигляді. Спочатку яйця повинні трохи зігрітися за кімнатної температури.
Далі у багатьох господарок є резонне питання: у яку воду відправляти яйця?
При правильному підході вода має бути киплячою.
Скільки хвилин слід варити яйця?
Деякі господині роблять велику помилку, коли не засікають час варіння. Якщо готувати менше або довше, ніж потрібно, можна зіпсувати сніданок.
Кухарі рекомендують варити яйця рівно 11 хвилин.
Завдяки цьому колір жовтка виходить гарним, а його смакові якості потішать домашніх.
Смажена риба – це справжній кулінарний делікатес, яким приємно порадувати всю родину, передають Патріоти України. За бажання навіть недорогі сорти риби можна приготувати так смачно, немов у ресторані. Багатьом відомо те, що смажену рибу прийнято подава...
Приготувати гідну страву з м’яса під силу не кожному кухареві, адже важливо досягти ідеальної м’якості продукту передають Патріоти України. Навіть шматки м’яса високої якості можуть вийти жорсткими і гумовими, якщо їх не підготувати. Найчастіше викорис...