Правило 5,5 допоможе визначити, яка зачіска буде найкращою для вас: У чому суть і як підібрати довжину волосся

Напевно ви не раз замислювалися, яка довжина волосся для вас найбільш ідеальна. Проста формула, відкрита авангардним перукарем і новатором Джоном Фрідою, задовольнить вашу цікавість і допоможе ризикнути на зміну іміджу, передають Патріоти України.

Цей спосіб – легкий, але надійний. Він покаже, яка зачіска підходить до вашого типу обличчя.Легендарний англійський стиліст Джон Фріда вивчав обличчя і помітив, що щелепна кістка визначає, з якою довжиною волосся люди краще виглядатимуть. Розрахувати це неважко. Для цього вам знадобиться дзеркало, лінійка, олівець та 30 секунд часу.

Щоб перевірити, помістіть олівець під підборіддям та лінійку під вухом вертикально. Якщо кінчик олівця буде знаходитися на відстані менш як 5,5 або 5,7 см від нижньої частини вуха, вам буде краще з коротким волоссям, а якщо вона більша, ідеальне рішення – довге волосся.

Гарний приклад – Мішель Вільямс та Одрі Хепберн, а також Кім Кардаш'ян та Сара Джесіка Паркер. Першим двом знаменитостям більше підходять короткі зачіски. А ось актрисі, яка зіграла в серіалі "Секс і Місто", і колишній дружині Каньє Вест – довгі локони.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...