Прямий боб 2022 - універсальна омолоджуюча стрижка для будь-якого типу обличчя

Прямий боб - один з різновидів популярної стрижки боб, який у 2022 році опиниться на піку моди. Ця стрижка підходить під будь-яку форму обличчя, а ще її легко укладати, передають Патріоти України.

Незважаючи на те, що в тренді зараз багатошарові стрижки, прямий боб завжди знаходиться поза конкуренцією, тому що серед його шанувальниць багато дівчат. Ця стрижка ідеально підходить жінкам з густим і прямим волоссям. Вона омолоджує і робить будь-який жіночий образ стильним та сучасним.

Прямий боб з рівною, немов під лінійку, лінією зрізу до підборіддя, до плечей, або трохи нижче - виглядає досить строго, але водночас жіночно. Чубчик у такій зачісці також має бути прямим, але його можна і не стригти.Боб із прямим зрізом, або як його ще називають - блант боб, особливо популярний серед дівчат віком від 30 років і старше. Цю стрижку все частіше вибирають і старші жінки, щоб омолодити свій образ і дати волоссю нове дихання.

Щоденне укладання стрижки прямий боб не займе багато сил і часу. Достатньо висушити волосся і розчесати його. За бажання можна вирівняти локони праскою.Стрижка прямий боб дарує волоссю ефектний об'єм, і не лише на кінчиках. Тому якщо у вас тонке волосся, і ви хочете візуально його зробити пишніше, тоді ця зачіска для вас.

Психологічний тест: Виберіть сукню - і дізнайтеся, що про вас думають

неділя, 19 травень 2024, 21:07

Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...

Вся правда про банани: Ось кому їх не можна їсти

неділя, 19 травень 2024, 17:50

Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...