Про комфорт та стиль: Чотири критерії як правильно обрати зимове взуття

Зимове чоловіче взуття треба вибирати критично. Починайте від вибору конкретної моделі та фасону, закінчуйте перевіркою швів. У чоловічому гардеробі має бути хоча б дві пари взуття на холодний сезон. Це дозволяє не розтоптати її занадто і створювати різні образи. Але в будь-якому випадку потрібно знайти теплі та комфортні моделі на зиму.

Незручне взуття — це шлях до мозолів

В першу чергу покупка взуття, яке неправильно сидить на вашій нозі, обертається шкодою для вашого ж здоров'я. Причому це працює в обидві сторони: якщо чоботи малі і якщо вони великі. Знайти зимове взуття чоловіче у різних дизайнах та розмірах можна на сервісі OLX. До того ж треба правильно робити вибір між просто красивими та зручними моделями.

Правильне навантаження на хребет

Ще одна причина звернути увагу саме на зручне взуття — уникнення проблем з хребтом та загалом опорно-руховою системою. Особливо це стосується спортивного взуття. Вимоги до нормальних кросівок:

  • повинна бути амортизація для зменшення навантаження на суглоби;
  • підошва трішки вище та нерівномірна на носку та п'яті для створення правильного розподілу навантаження;
  • повітряна кишеня під п’ятою для зручного пересування на перехресній місцевості;
  • тканина гріє, але дозволяє циркулювати повітрю.

Тож з таким чоловічим взуттям повсякденна ходьба та тренування взимку будуть зручними та корисними.

Усунення проблем з кровообігом

При виборі неправильного за розміром взуття можуть виникати проблеми з кровообігом. Тож треба приміряти чоботи чи кросівки та перевіряти їхню посадку. Якщо ви маєте нетипову ступню, то кращий варіант — взуття зі шнурівкою. Його можна легко підганяти під необхідні розміри.

Нестабільна погода

В Україні погодні умови постійно змінюються: за одну зиму може бути сльота, температура близько 0 та снігопад. Тож треба для зручності вибрати тепле взуття. Для чоловіків зазвичай товщина підошви має складати мінімум 8 мм. Можна вибрати моделі з мембранними технологіями. Вони теплі, легкі та підходять для щоденного використання.

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...