Про це знають одиниці! Як правильно ставити тарілку в мікрохвильовій печі, щоб їжа нагрівалася рівномірно

Поставили тарілочку з їжею в мікрохвильову піч, щоб вона нагрілася, а вона холодна - знайома ситуація? Якщо так, то ви прийшли за адресою, адже далі ми розповімо, чому так відбувається, і де найкраще ставити посуд, щоб їжа в ньому ставала гарячою, передають Патріоти України.

Відразу зазначимо, що це ніяк не пов’язане із ламанням вашої побутової техніки. Все набагато простіше — ви просто не там ставите тарілку і тому їжа не встигає нагрітися, пише портал prostoway. Як треба — читайте далі.

Як правильно гріти їжу в мікрохвильовій печі

Якщо ви стикалися з такою проблемою, значить, щоб нагріти їжу, ви ставите тарілку по центру мікрохвильової печі, адже така "позиція допоможе прогріти страву рівномірно і з усіх боків". Ні, ця думка помилкова, і ви вже самі повинні це розуміти, адже дістаєте гарячим лише посуд, але не страву.

Щоб розв'язати цю проблему, тарілку з їжею слід ставити ближче до краю скляної підставки. У такому положенні вона прокручуватиметься краще і дійсно прогріватиметься. До речі, не всі знають про цей нюанс користування мікрохвильовою печі, тому швидше пробуйте і поповнюйте їх ряди.

Є чарівні звички! Як схуднути, не відмовляючи собі в смачному

субота, 28 вересень 2024, 12:30

Найефективніший підхід до схуднення полягає в ігноруванні модних трендів і зосереджені на надійних принципах здорового харчування. Щоб попрощатися із зайвими кілограмами, варто додати свого раціону корисні та поживні продукти, а також - активність, пер...

Відчуваєте "вічну втому"? Ось що стоїть за відчуттям виснаження і як з цим боротися

субота, 28 вересень 2024, 10:30

Сон є критично важливим для вашого здоров’я та загального самопочуття. Якщо ви не забезпечите своєму тілу достатню кількість відпочинку, це може мати негативний вплив на фізичний стан, концентрацію та поведінку, передають Патріоти України. Згідно з да...