Поставили тарілочку з їжею в мікрохвильову піч, щоб вона нагрілася, а вона холодна - знайома ситуація? Якщо так, то ви прийшли за адресою, адже далі ми розповімо, чому так відбувається, і де найкраще ставити посуд, щоб їжа в ньому ставала гарячою, передають Патріоти України.
Якщо ви стикалися з такою проблемою, значить, щоб нагріти їжу, ви ставите тарілку по центру мікрохвильової печі, адже така "позиція допоможе прогріти страву рівномірно і з усіх боків". Ні, ця думка помилкова, і ви вже самі повинні це розуміти, адже дістаєте гарячим лише посуд, але не страву.
Щоб розв'язати цю проблему, тарілку з їжею слід ставити ближче до краю скляної підставки. У такому положенні вона прокручуватиметься краще і дійсно прогріватиметься. До речі, не всі знають про цей нюанс користування мікрохвильовою печі, тому швидше пробуйте і поповнюйте їх ряди.
Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...
Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...