Поставили тарілочку з їжею в мікрохвильову піч, щоб вона нагрілася, а вона холодна - знайома ситуація? Якщо так, то ви прийшли за адресою, адже далі ми розповімо, чому так відбувається, і де найкраще ставити посуд, щоб їжа в ньому ставала гарячою, передають Патріоти України.
Якщо ви стикалися з такою проблемою, значить, щоб нагріти їжу, ви ставите тарілку по центру мікрохвильової печі, адже така "позиція допоможе прогріти страву рівномірно і з усіх боків". Ні, ця думка помилкова, і ви вже самі повинні це розуміти, адже дістаєте гарячим лише посуд, але не страву.
Щоб розв'язати цю проблему, тарілку з їжею слід ставити ближче до краю скляної підставки. У такому положенні вона прокручуватиметься краще і дійсно прогріватиметься. До речі, не всі знають про цей нюанс користування мікрохвильовою печі, тому швидше пробуйте і поповнюйте їх ряди.
У світі зростає популярність червоного чаю - напою, який не лише має приємний смак, а й вважається потужним союзником у боротьбі із зайвою вагою та підвищеним холестерином. Його навіть називають жироспалювачем завдяки здатності прискорювати обмін речов...
Смартфон починає працювати повільніше, швидше розряджається або зависає, і часто здається, що причина в "застарілому" пристрої. Насправді ж у більшості випадків проблема не в самому телефоні, а в звичках користувача, які поступово знижують продуктивніс...