Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Патріоти України.
Найперше потрібно замочити, але на не годину чи другу, а на всю ніч. Потім промийте горох та трохи обсмажте на сковороді. Олію чи масло додавати непотрібно. Наприкінці подрібніть крупу в блендері.
Після таких дій горох можна вводити у склад страв. Повірте, він буде готовий буквально за п’ять хвилин. Якщо просто з водою зварити, отримаєте гарнір бездоганної консистенції.
Деякі продукти потребують більше часу на підготовку, але смачний результат вартий зусиль. І в цьому плані горох є таким прикладом. Готуйте його правильно, тоді ваші страви з нього будуть на висоті.
Простий психологічний тест з картинками допоможе дізнатися більше про себе та свій характер. Кожна людина по-різному сприймає світ і фокусується на різних деталях. Ваш перший вибір може багато прояснити про вашу особистість, передають Патріоти України....
Свічки, аромадифузори та спреї для кімнати давно стали звичними засобами, щоб створити вдома затишну атмосферу. Але жоден готовий аромат не зрівняється з природним запахом рослин, передають Патріоти України. Декоративні квіти здатні прикрашати інтер’єр...