
Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Патріоти України.
Найперше потрібно замочити, але на не годину чи другу, а на всю ніч. Потім промийте горох та трохи обсмажте на сковороді. Олію чи масло додавати непотрібно. Наприкінці подрібніть крупу в блендері.
Після таких дій горох можна вводити у склад страв. Повірте, він буде готовий буквально за п’ять хвилин. Якщо просто з водою зварити, отримаєте гарнір бездоганної консистенції.
Деякі продукти потребують більше часу на підготовку, але смачний результат вартий зусиль. І в цьому плані горох є таким прикладом. Готуйте його правильно, тоді ваші страви з нього будуть на висоті.
У кожної людини є не лише сильні, а й слабкі сторони, про які вона може навіть не здогадуватися. Цей психологічний тест - легка розвага, яка водночас допоможе зазирнути глибше у власну підсвідомість, передають Патріоти України. Подивіться на зображення...
Через постійні удари терористів по енергетиці все більше українців залишаються без світла, і змушені шукати альтернативні джерела електроенергії. При цьому першою на думку приходить ідея про використання генераторів - особливо з огляду на їх порівняно ...