Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Патріоти України.
Найперше потрібно замочити, але на не годину чи другу, а на всю ніч. Потім промийте горох та трохи обсмажте на сковороді. Олію чи масло додавати непотрібно. Наприкінці подрібніть крупу в блендері.
Після таких дій горох можна вводити у склад страв. Повірте, він буде готовий буквально за п’ять хвилин. Якщо просто з водою зварити, отримаєте гарнір бездоганної консистенції.
Деякі продукти потребують більше часу на підготовку, але смачний результат вартий зусиль. І в цьому плані горох є таким прикладом. Готуйте його правильно, тоді ваші страви з нього будуть на висоті.
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...