Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Патріоти України.
Найперше потрібно замочити, але на не годину чи другу, а на всю ніч. Потім промийте горох та трохи обсмажте на сковороді. Олію чи масло додавати непотрібно. Наприкінці подрібніть крупу в блендері.
Після таких дій горох можна вводити у склад страв. Повірте, він буде готовий буквально за п’ять хвилин. Якщо просто з водою зварити, отримаєте гарнір бездоганної консистенції.
Деякі продукти потребують більше часу на підготовку, але смачний результат вартий зусиль. І в цьому плані горох є таким прикладом. Готуйте його правильно, тоді ваші страви з нього будуть на висоті.
Чай - один із найпопулярніших напоїв у світі, і виявляється, він може стати корисним союзником у боротьбі з діабетом. У листі містяться антиоксиданти - катехіни та таніни, які захищають клітини від пошкоджень і допомагають знизити ризик розвитку хроніч...
3 вересня за новим церковним календарем (16 вересня за старим) - день пам'яті святих мучениць Василиси і Домни Нікомидійських. У народі день прозвали Домна Доброродна. За старим календарним стилем - день пам'яті апостола від 70-ти Фаддея і мучениці Вас...