Про цей спосіб ви могли не знати! Як зробити горох м’яким за декілька хвилин

Для приготування горохового супу або гарніру може знадобитись досить багато часу. Навіть при попередньому замочуванні бобова культура не завжди піддається впливу. Якщо ви хочете перемогти в цій кулінарній битві, читайте далі про план дій, передають Патріоти України.

Що робити

Найперше потрібно замочити, але на не годину чи другу, а на всю ніч. Потім промийте горох та трохи обсмажте на сковороді. Олію чи масло додавати непотрібно. Наприкінці подрібніть крупу в блендері.

Після таких дій горох можна вводити у склад страв. Повірте, він буде готовий буквально за п’ять хвилин. Якщо просто з водою зварити, отримаєте гарнір бездоганної консистенції.

Деякі продукти потребують більше часу на підготовку, але смачний результат вартий зусиль. І в цьому плані горох є таким прикладом. Готуйте його правильно, тоді ваші страви з нього будуть на висоті.

Джерело: ПростоВей

А ви це знали? Чому досвідчені кулінари додають у котлети лише жовтки

п’ятниця, 23 серпень 2024, 6:12

Багато хто додає у фарш на котлети яйця, це досить традиційний підхід. Але мало хто знає, що ціле яйце робить м’ясні вироби сухі та жорсткі. Все тому, що і м’ясо, і яйце має багато білка, а він під час смаження поглинає вологу та згортається, передають...

А ви це знали? Які яблука найкорисніші - червоні чи зелені

п’ятниця, 23 серпень 2024, 5:40

Яблука – це потужне джерело важливих мікроелементів для нашого організму, вони можуть замінити купу ліків, тому від них сама користь, передають Патріоти України. Фрукти містять близько 30 вітамінів та 150 корисних мікроелементів, тому це справжній супе...