Проблема з пліснявою вирішена! Цей фантастичний засіб є в будь-якій аптечці

Через недостатню вентиляцію та високий рівень вологості в будинку може виникати пліснява. Особливо часто грибок розвивається у ванній кімнаті, але страждають від цієї напасті й інші кімнати. Цвіль росте дуже швидко, тому важливо якнайшвидше її видалити. Допоможуть у боротьбі із грибком деякі натуральні інгредієнти, передають Патріоти України.

Не поспішайте витрачати гроші на агресивні хімічні продукти з магазину. Є чудова альтернатива, яка знайдеться у будь-якій аптечці. Йдеться про перекис водню. Лайфхак із цією речовиною чудово прибирає плісняву в будинку, пише видання Express.

Перекис водню є ефективним побутовим засобом для низки робіт, вважає експертка зі прибирання з 25-річним досвідом Аджела Браун. Цей продукт відмінно підходить для використання у ванних кімнатах і кухнях. Більше того, американські центри контролю за захворюваннями (CDC) заявляють, що хімічна речовина вбиває спори цвілі, а також бактерії, віруси, грибки.

Якщо грибок з’явився в душі, то ключовий інгредієнт, для чищення — перекис водню — відмінно вирішує проблему. Спори грибка легко видалити за допомогою цього засобу та запобігти плісняві шляхом обприскування проблемних зон перекисом водню після кожного використання душу або ванни.

Як позбутися цвілі в будинку за допомогою перекису водню? Найкращий спосіб використовувати перекис водню для очищення душу — розпорошити засіб на поверхню і залишити на 30 хвилин, перш ніж змити.

А ви це знали? В яких фруктах та ягодах міститься найменше цукру

середа, 24 квітень 2024, 6:37

Як відомо, збалансована дієта впливає на наше самопочуття і здоров’я. А деякі продукти, такі як певні фрукти і ягоди, окрім того, що є джерелом клітковини, не містять багато цукру - тож будуть хорошим вибором для контролю його рівня в крові, передають...

Буде дуже смачно! Як правильно запекти картоплю - професійні поради шеф-кухарів

середа, 24 квітень 2024, 6:12

Запечена картопля - фаворит меню. Вона доповнює будь-яку трапезу. При запіканні коренеплід зберігає практично всі свої цінні властивості. Тому ароматну та смачну страву можна вважати елементом правильного харчування, передають Патріоти України. На пер...