Проблеми із здоров'ям будуть значні! Названо їжу, яка спричиняє запалення в організмі

Практично кожна людина час від часу відчуває запалення, яке може бути спричинене травмами, хворобами або дієтою. Звичайно, додавання деяких продуктів до раціону може допомогти зменшити запалення, але спершу варто виключити зі своїх продуктів кукурудзяний сироп із високим вмістом фруктози, передають Патріоти України.

Чому фруктозні сиропи здатні провокувати запалення та яку шкоду цей продукт може заподіяти організму? Про це розповіли в Eat This, Not That.

Небезпека сиропів із високим вмістом фруктози

Кукурудзяний сироп містять високу концентрацію фруктози, що спричиняє сильну запальну реакцію в організмі. Це призводить до збільшення вироблення сечової кислоти, яка підживлює запалення. Крім того, більшість досліджень доводять, що споживання підсолоджених напоїв із високим вмістом фруктози збільшує рівень сечової кислоти та ризик запальних захворювань, таких як артрит.

Їжа, яку варто уникати

Вас може зацікавити:План мирного захоплення нашого Закарпаття: як "Угорське Закарпаття" з Йоббік-програми перейшло до 11 вимог Орбана

Вас може зацікавити:США дозволили бити по всіх небезпечних російських об'єктах: що відбувається. Інтерв’ю з Крамаровим

Кукурудзяний сироп із високим вмістом фруктози часто міститься в напоях, а особливо в газованій солодкій воді. Крім того, кукурудзяний сироп може бути у складі хліба, випічки, фруктових джемах та сиропах для млинців. Цей солодкий інгредієнт також трапляється в приправах, зокрема в кетчупі та соусі для барбекю.

Як зменшити запалення

Щоб уникнути запалення, вам не обов’язково повністю відмовлятися від солодкого у раціоні. Сьогодні не так уже й важко знайти продукти, що здатні задовольнити ваші потреби та при цьому не викликати запалення. Пам’ятайте, що натуральні цукри та інгредієнти завжди кращі для здоров'я, ніж ультраоброблені штучні цукри.

А ви це знали? У СРСР боялися мікрохвильовок і усі думали, що вони заборонені

субота, 6 липень 2024, 22:55

Сьогодні більшість людей не можуть уявити собі комфортне життя без побутової техніки, наприклад, без пилососу або мікрохвильовки. Однак в СРСР ставлення до деяких приладів було зовсім іншим, передають Патріоти України. Існує навіть міф про те, що мікро...

А ви це знали? Чим замінити цукор під час приготування варення = три натуральні альтернативи

субота, 6 липень 2024, 21:30

Зазвичай, під час приготування варення кількість використаного цукру приблизно дорівнює кількості сировини, з якої воно виготовляється. Однак, є й інші натуральні замінники, які можуть стати чудовою альтернативою, передають Патріоти України. Чим можна ...