Проблеми із здоров'ям будуть значні! Названо їжу, яка спричиняє запалення в організмі

Практично кожна людина час від часу відчуває запалення, яке може бути спричинене травмами, хворобами або дієтою. Звичайно, додавання деяких продуктів до раціону може допомогти зменшити запалення, але спершу варто виключити зі своїх продуктів кукурудзяний сироп із високим вмістом фруктози, передають Патріоти України.

Чому фруктозні сиропи здатні провокувати запалення та яку шкоду цей продукт може заподіяти організму? Про це розповіли в Eat This, Not That.

Небезпека сиропів із високим вмістом фруктози

Кукурудзяний сироп містять високу концентрацію фруктози, що спричиняє сильну запальну реакцію в організмі. Це призводить до збільшення вироблення сечової кислоти, яка підживлює запалення. Крім того, більшість досліджень доводять, що споживання підсолоджених напоїв із високим вмістом фруктози збільшує рівень сечової кислоти та ризик запальних захворювань, таких як артрит.

Їжа, яку варто уникати

Вас може зацікавити:План мирного захоплення нашого Закарпаття: як "Угорське Закарпаття" з Йоббік-програми перейшло до 11 вимог Орбана

Вас може зацікавити:США дозволили бити по всіх небезпечних російських об'єктах: що відбувається. Інтерв’ю з Крамаровим

Кукурудзяний сироп із високим вмістом фруктози часто міститься в напоях, а особливо в газованій солодкій воді. Крім того, кукурудзяний сироп може бути у складі хліба, випічки, фруктових джемах та сиропах для млинців. Цей солодкий інгредієнт також трапляється в приправах, зокрема в кетчупі та соусі для барбекю.

Як зменшити запалення

Щоб уникнути запалення, вам не обов’язково повністю відмовлятися від солодкого у раціоні. Сьогодні не так уже й важко знайти продукти, що здатні задовольнити ваші потреби та при цьому не викликати запалення. Пам’ятайте, що натуральні цукри та інгредієнти завжди кращі для здоров'я, ніж ультраоброблені штучні цукри.

Їжте щодня: ТОП-5 найпотужніших антиоксидантів для здоров’я та молодості

субота, 12 липень 2025, 18:05

Антиоксиданти - це природні сполуки, які нейтралізують вільні радикали, захищаючи наші клітини від пошкоджень. Надлишок вільних радикалів може спричинити запалення, передчасне старіння та розвиток хронічних хвороб, таких як серцево-судинні захворювання...

Цей продукт може вбити собаку - не додавайте його до раціону улюбленця

субота, 12 липень 2025, 17:30

Літо, пікніки та ароматне барбекю - те, що приносить задоволення людям, може серйозно нашкодити собакам. Одним із найбільш ризикованих продуктів, який часто потрапляє до миски чотирилапих, є звичайна ковбаса, передають Патріоти України. За словами експ...