Продаж важкої техніки на сайті Автолайн: вигідні умови для продавців

Автолайн — це онлайн-майданчик для комерційних транспортних засобів, вантажівок та запасних частин, що на ринку вже 21 рік. Сервіс має 5,7 тис. клієнтів та 5,5 млн щомісячних користувачів. Тут можна знайти широкий вибір вантажних автомобілів, представлених з усіма своїми фотографіями, описом та контактними даними дилера. За допомогою веб-сайту https://autoline.ua/ru/ ви можете купити як нову, так і вживану вантажівку.

Як знайти товари та запчастини, які є на ресурсі

Щоб знайти потрібну запчастину чи аксесуар на Автолайн, просто введіть ваш запит у рядок пошуку, наприклад, "DAF XF 105" або "KOMATSU D65 2008". Ви також можете розпочати пошук з рубрикатора на головній сторінці веб-сайту: виберіть категорію транспортних засобів, а потім перейдіть до підрозділу, який вас цікавить. Тут ви побачите список усіх оголошень в цій категорії. Використовуйте фільтри зліва, щоб побачити лише оголошення, які вам підходять. Ви можете відсортувати оголошення за найважливішим для вас параметром, щоб побачити найкращі оголошення на початку списку.

Якщо ви не знайшли відповідну пропозицію, збережіть параметри пошуку та створіть передплату, вказавши свою адресу електронної пошти. Як тільки на веб-сайті з'явиться відповідна пропозиція, ви отримаєте повідомлення на свою поштову скриньку.

Якщо ви не можете знайти необхідну запчастину на сайті, скористайтесь послугою "замовлення запасних частин". Ваш запит буде надіслано всім сумісним продавцям, які у найкоротші терміни нададуть вам свої пропозиції.

Послуги Автолайн з розміщення оголошень для продавців

Щоб розмістити оголошення, натисніть кнопку «Розмістити оголошення». Виберіть між разовим розміщенням або, якщо плануєте регулярно продавати автомобілі. Потім виберіть категорію, додайте опис, фотографії та відео та залиште свої контактні дані. Autoline рекомендує додавати докладний опис та фотографії високої роздільної здатності для збільшення кількості переглядів.

Розміщення оголошень на Autoline є платною послугою. Приватна особа може розмістити одну або кілька оголошень, а для компаній Autoline пропонує спеціальні пакети послуг. Ви можете сплатити за послуги банківською карткою VISA або Mastercard або за допомогою електронних платіжних сервісів, таких як PayPal.

Щоб зробити продаж більш ефективним, ви можете використовувати такі послуги, як «Просування оголошення», де ваше оголошення буде закріплене на головній сторінці розділу, вище звичайних оголошень. Ще одна функція - "Активація автоподовження", де ваші оголошення час від часу піднімаються у списку, згідно з встановленим вами розкладом.

Autoline пропонує послуги, такі як "Автоматичне оновлення", де ваші оголошення можуть автоматично імпортуватися та регулярно оновлюватися з джерела, яке ви вказуєте. Ще одна послуга – «Експорт оголошень», яка дозволяє вам автоматично експортувати оголошення на інші платформи.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...