Продовжать роботу пральної машини: ТОП-3 копійчані засоби для очищення барабану від накипу

ТЕН пральної машини – це деталь, яка нагріває воду до потрібної температури. Через накипи техніка може вийти з ладу. Аби уникнути цього багато господинь купують спеціальні дорогі засоби, але можна обійтися і без них. Три копійчані засоби допоможуть очистити пральну машинку і продовжити термін її служби, передають Патріоти України.

Як очистити пральну машинку від накипу лимонною кислотою та оцтом

Спосіб №1

Додайте у відсік для порошку 25-30 г лимонної кислоти і запустіть порожню машинку на максимальну температуру прання та тривалість. Після прання потрібно перевірити барабан, манжети та шланг для зливу, щоб переконатися, що в ньому не залишилися частинки накипу. Робити таку процедуру можна раз на три місяці.

Спосіб №2

Таблетку для посудомийної машинки потрібно потовкти в порошок, додати 40 г лимонної кислоти, 10 чайних ложок миття посуду і десь 100 г води. Все ретельно перемішати, залити прямо в барабан і запустіть порожню машинку на тривале прання за температури 60 градусів.

Спосіб №3

Оцет і сода теж добре справляються з накипом. Для цього чверть склянки соди змішайте у рівних пропорціях з водою і додайте у відсік для порошку. А в порожній барабан залийте 400 мл 9% оцту. Запустіть цикл прання на 60 градусів.

А ви це знали? Скільки можна зберігати борщ у холодильнику

середа, 8 травень 2024, 6:50

Вважається, що традиційну українську страву обов'язково потрібно настоювати, інакше смак буде "не той". Дізнайтеся, як зберігати борщ правильно, передають Патріоти України. Перша страва, зварена на м'ясному бульйоні, має термін придатності 72 години. П...

Дачникам на замітку! Коли можна працювати на землі після Великодня

середа, 8 травень 2024, 6:30

Чи можна працювати у Світлий тиждень після Пасхи, передають Патріоти України. Великдень є одним з найбільших християнських свят. Тиждень після Великодня отримав назву Світлого тому, що в ці дні у храмах лишаються відкритими Царські Ворота на знак того,...