Проявляєте почуття на повну чи обираєте "дружбу"? Цей тест по картинці розкаже, які ви в стосунках

Кожна жінка мріє про прекрасні стосунки зі своєю другою половинкою, щоб вони були гармонійними і наповнені романтизмом. Але часто ми самі того не усвідомлюючи, вносимо в своє особисте життя негатив, передають Патріоти України.

Пройдіть психологічний тест і дізнайтеся свої сильні сторони і недоліки, які можна буде скоригувати. Це допоможе пізнати себе і подивитися на ваші стосунки з коханою людиною зі сторони. Завдяки чому ви зможете змінитися в кращу сторону, а коли змінюється одна людина, то слідом за нею удосконалюється інша.

Подивіться на картинку і оберіть пару, яка вам найбільше сподобалася. У візуальному тесті підсвідомість розкриє вашу справжню сутність у відносинах.

  1. Якщо ви відчуваєте, що по-справжньому закохалися в чоловіка, то вам хочеться розповісти про свої почуття всьому світу! Коли ви знаходитесь зі своїм коханим, ви усілякими способами намагаєтеся показати, що це ваш чоловік. Тому ви дуже любите проявляти свої почуття тактильно: поцілунки, обійми і дотики, іноді це може бентежити оточуючих і вашого партнера.
  2. Перебуваючи у відносинах, ви повністю довіряєте своєму чоловікові і не ревнуєте його. Про вас можна сказати, що ви зовсім не схильні до ревнощів і скандалів. Навіть якщо партнер буде помічений в незначному флірті з іншою жінкою, ви спокійно до цього поставитеся. Однак і самі ви не проти іноді отримати знаки уваги від хлопців.
  3. У відносинах з чоловіком ви намагаєтеся стати для нього найкращим другом. Часто ви починаєте розділяти захоплення коханого і цікавитися його внутрішнім світом. Тому партнер починає вам довіряти вже навіть на перших етапах ваших стосунків

А ви це знали? Для чого до курячого бульйону кладуть цибулю у шкаралупі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:10

Зварити курячий бульйон - майже щоденна дія господинь. Приготування перших страв на його основі виходять ароматні та одночасно дієтичні. Іноді куряче м’ясо з бульйону використовується для інших страв, тому важливим є зовнішній вигляд продукту, передают...

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...