Пройдіть простий тест - і дізнайтеся, яка таємниця вам незабаром відкриється

Психологічний тест з картинки

Результати тесту:

  • КУЛЯ 1

Якщо ви обрали першу кулю, то вам судилося стати мимовільним свідком дуже цікавих переговорів… Підслухавши випадково чиюсь розмову, ви вичепите з неї дуже важливу думку! Ви дізнаєтеся дуже цікаві подробиці особистого життя людини, яку давно знаєте. Ви й не думали, що він пов’язаний із такими справами! Можливо, таємниця, що відкрилася, вас приємно здивує, а може шокує, адже ви зовсім не очікували "цього" від давнього знайомого… Що робити з отриманою інформацією, вирішувати тільки вам! Можливо, ви подумаєте, що краще припинити спілкування з цією людиною, а може, вирішите, навпаки, краще зблизитися. Все залежить від того, як ви самі поставитеся до того, що вам відкриється.

  • КУЛЯ 2

Щастя – поняття дуже багатогранне. Кожен визначає його по-своєму, кожному за це слово означає щось своє. Тому знайти універсальний рецепт щастя дуже важко, а може навіть неможливо… А чи потрібно це? Незабаром для вас відкриється ваш персональний, таємний рецепт щастя! Ви нарешті зрозумієте, що особисто вас наповнює енергією та змушує радіти життю! А це дорогого варте. Може, таємниця, що відкрилася, здасться вельми абстрактною, але це ж дуже важливо — знати свій ресурс. Нарешті ви отримаєте до нього усвідомлений доступ і зможете направити свою енергію в потрібне русло, для руху до найзаповітнішого джерела щастя!

  • КУЛЯ 3

Ви давно підозрювали, що в компанії спільних знайомих хтось вас трохи недолюблює… Ви неодноразово ловили на собі його осудливий погляд, чули усмішки у свій бік. Але відкрито ніколи ніяких пакостей вам ваш знайомий не говорив. І виходить так, що вам його і нема в чому викрити. Нічого ж поганого він не сказав? Але незабаром він покаже своє справжнє обличчя. Під час спільної розмови в компанії він випадково проговориться і висловить свою невтішну думку про вас. Тепер усім стане ясно, як лицемірила ця людина протягом усього вечора! На щастя, велика кількість людей буде на вашому боці, адже дуже некультурно говорити за спиною про свої претензії, до того ж у грубій формі. Негідник отримає по заслугах, а ви можете більше не перейматися тим, що він ховається під маскою добряка!

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...