Просто неймовірно смачна свинина з картоплею, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
1. Стейки злегка відбиваємо.
2. Сметану і майонез змішуємо разом.
3. Цибулю нарізаємо дрібним кубиком.
4. Картоплю натираємо на крупній тертці, віджимаємо воду, солимо перчимо.
4. Стейки викладаємо на папір для випічки.
5. Змащуємо кетчупом, посипаємо нарізаною цибулею, потім викладаємо картоплю, змащуємо сумішшю майонезу зі сметаною.
6. Відправляємо в духовку розігріту до 200 градусів на 45-50 хвилин.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...