Приготувати ароматне м’ясо, що тане в роті, під силу не кожній господині. Навіть якісний продукт можна необережно зіпсувати, якщо неправильно його підготувати. Однак є проста хитрість, завдяки якій м’ясо завжди виходить соковитим та м’яким, передають Патріоти України.
Звичайна кавова гуща може стати чудовим компонентом для маринаду. Використовується цей інгредієнт для приготування будь-якого виду м’яса.
Кава допомагає пом’якшити волокна тканини, роблячи м’ясо неймовірно ніжним та соковитим. Не варто боятись зіпсувати страву: навпаки, у м’яса з’явиться оригінальний відтінок смаку.
Потрібно приготувати маринад. Для цього в мисці з’єднуються кавова гуща з невеликою кількістю столового оцту, солі, прянощів.
Замість солі можна додати соєвий соус. Примітно, що кава, що подається з цукром, для цього рецепту не підходить. Це правило поширюється і на напої з молоком чи вершками.
Також переконайтеся, що у маринаду вийшла рідка консистенція, щоб можна було без особливих труднощів обробити шматки м’яса.
Перед тим, як почати пророщувати насіння, важливо переконатися, що воно придатне для посадки та має високу схожість. Якісне насіння — це запорука багатого урожаю, і кожен досвідчений городник знає, що правильний вибір насіннєвого матеріалу значно вплив...
Досвідчені господині знають, що іноді під час прання варто додавати до білизни оцет, сіль чи інші компоненти, передають Патріоти України. В той же час не кожній господині відомо, що вчені з Good Housekeeping Institute радять додавати до прання таку нез...