Приготувати ароматне м’ясо, що тане в роті, під силу не кожній господині. Навіть якісний продукт можна необережно зіпсувати, якщо неправильно його підготувати. Однак є проста хитрість, завдяки якій м’ясо завжди виходить соковитим та м’яким, передають Патріоти України.
Звичайна кавова гуща може стати чудовим компонентом для маринаду. Використовується цей інгредієнт для приготування будь-якого виду м’яса.
Кава допомагає пом’якшити волокна тканини, роблячи м’ясо неймовірно ніжним та соковитим. Не варто боятись зіпсувати страву: навпаки, у м’яса з’явиться оригінальний відтінок смаку.
Потрібно приготувати маринад. Для цього в мисці з’єднуються кавова гуща з невеликою кількістю столового оцту, солі, прянощів.
Замість солі можна додати соєвий соус. Примітно, що кава, що подається з цукром, для цього рецепту не підходить. Це правило поширюється і на напої з молоком чи вершками.
Також переконайтеся, що у маринаду вийшла рідка консистенція, щоб можна було без особливих труднощів обробити шматки м’яса.
У вас є лише 10 секунд, щоб пройти наш тест на уважність, передають Патріоти України. . На зображенні 253 цифри — здебільшого це «7», але десь серед них заховалися «2». Твоя задача — знайти всі двійки. Звучить просто? Але тільки найуважніші справляють...
Все, що потрібно - подивитись на зображення з чотирма жінками та вибрати ту, яка здається наймолодшою. Результат підкаже, які риси роблять вас унікальною, передають Патріоти України. . Жінка №1 Ви — елегантна, цілеспрямована особистість, яка завжди ...