Проста хитрість, яка допоможе м’ясо зробити м’яким і смачним

Приготувати ароматне м’ясо, що тане в роті, під силу не кожній господині. Навіть якісний продукт можна необережно зіпсувати, якщо неправильно його підготувати. Однак є проста хитрість, завдяки якій м’ясо завжди виходить соковитим та м’яким, передають Патріоти України.

У чому вона полягає

Звичайна кавова гуща може стати чудовим компонентом для маринаду. Використовується цей інгредієнт для приготування будь-якого виду м’яса.

Кава допомагає пом’якшити волокна тканини, роблячи м’ясо неймовірно ніжним та соковитим. Не варто боятись зіпсувати страву: навпаки, у м’яса з’явиться оригінальний відтінок смаку.

Як правильно використовувати каву

Потрібно приготувати маринад. Для цього в мисці з’єднуються кавова гуща з невеликою кількістю столового оцту, солі, прянощів.

Замість солі можна додати соєвий соус. Примітно, що кава, що подається з цукром, для цього рецепту не підходить. Це правило поширюється і на напої з молоком чи вершками.

Також переконайтеся, що у маринаду вийшла рідка консистенція, щоб можна було без особливих труднощів обробити шматки м’яса.

Джерело: ПростоВей

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...