Дехто використовують прянощі під час варіння макаронних виробів, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Інші вводять ароматні добавки на етапі роботи з соусом.
Обидва варіанти є однаково хорошими.
Які приправи варто використовувати для приготування смачних макаронів
Мускатний горіх
Важко знайти більш вишуканий варіант, оскільки мускатний горіх унікальний за своїм ароматом та відтінком смаку. Перевага прянощі в тому, що навіть невелика її кількість сприяє значним позитивним змінам.
Куркума
Це доступний спосіб зробити страву кориснішою і неймовірно смачною. Куркума також чудово поєднується з будь-яким видом соусу, який ви вирішите приготувати.
Усі види перцю
У цьому випадку все залежить від ваших особистих уподобань. Шанувальники пікантної їжі можуть сміливо використовувати чилі та халапеньо. Гурмани можуть скуштувати лимонний перець.
Паприка
Цю пряність теж можна вважати універсальною: будь-яка страва стане тільки смачнішою з додаванням паприки.
Орегано та базилік
Відомо, що макарони відносяться до італійської кухні, яку складно уявити без використання різних видів базиліку та орегано.
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.
Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...