Прості трюки, щоб уникнути намерзання в морозильній камері - багато хто забуває про це!

Щоразу, коли ви відкриваєте морозильник, вам здається, що ви входите до крижаної печери? Пропонуємо вам ознайомитись з кількома хитрощами, як зробити, щоб у морозилці не було льоду, і не утворювався іній, передають Патріоти України.

Щоб не довелося після вибивання продуктів з морозилки, важливо продумати все наперед, а якщо вже проблема є, то вирішувати її якнайшвидше, пише santeplus. Дотримуючись цих простих порад, ви зможете обмежити утворення інею та продовжити термін служби вашого морозильника.

Як запобігти утворенню інею в морозильній камері

  • Перше — чекайте, щоб продукти, які ви хочете покласти в морозильну камеру, стали кімнатною температурою, перш ніж поміщати їх у морозильник. Не кладіть гарячі продукти, оскільки це може прискорити утворення інею.
  • Ніколи не ставте морозильник поруч із джерелом тепла, наприклад, радіатором або баком з гарячою водою.
  • Залишіть трохи місця між морозильною камерою та стіною, щоб забезпечити хорошу циркуляцію повітря. Котушкам на задній панелі пристрою потрібно достатньо місця для ефективного охолодження.
  • Уникайте перевантаження, але не спустошуйте камеру повністю. Переповнена морозильна камера перешкоджає нормальній циркуляції повітря, а порожня збільшує утворення інею.
  • Намагайтеся не відкривати дверцята морозильної камери надто часто, щоб забезпечити рівномірну температуру всередині.

Не робіть так! ТОП-3 найбільші помилки при варінні овочів

субота, 4 травень 2024, 12:30

Овочі - корисна зелень та їстівні плоди, які не лише приємні на смак, а й збагачують наш раціон, передають Патріоти України. У процесі їх приготування частина поживних речовин втрачається, якщо були допущені помилки при готуванні. Деякі правила не вар...

Це така смакота! Десерт без випікання - сирне желе із фруктовим пюре

субота, 4 травень 2024, 12:27

Цей десерт не потрібно випікати чи щось варити. Сирне желе в цьому плані має переваги перед складними аналогами. Його можна приготувати в будь-який момент. у ньому тільки корисні інгредієнти, тому ласувати можуть і діти, і дорослі. А ще в нього є різні...