Ідеальна текстура і
насичений шоколадно-вершковий смак цього десерту просто зводять з
розуму! Примітно, що приготувати цей десерт можна всього лише з двох
інгредієнтів, без випічки або використання желатину. Витратьте всього 10
хвилин на його приготування, і ви будете приємно здивовані результатом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
100 мл вершків підігріваємо (але не кип'ятимо) і вливаємо до шоколаду. Чекаємо, поки шоколад розтане, потім розмішуємо до однорідності.
Решту 300 мл холодних 33% вершків збиваємо до м'яких піків. Посуд і віночки також повинні бути холодними. Поступово додаємо шоколадну масу, продовжуємо збивати.
Готовий збитий крем розкладаємо по креманкам, посипаємо шоколадною стружкою і подаємо до столу! Смачного! Детальніше про те, як приготувати шоколадний десерт, дивіться у відео нижче:
Підготовка новорічного меню завжди викликає багато питань, особливо коли хочеться зробити святковий стіл доречним і гармонійним. У 2026 році, який пройде під знаком вогняного коня, частина традиційних страв може виявитися недоречною, передають Патріоти...
Оббивка - один із найвразливіших елементів інтер’єру. Вона вбирає пил, шерсть, запахи, жирні плями й навіть алергени. Але освіжити меблі до стану “майже нових” можна вдома - без дорогих засобів і виклику клінінгових служб, передають Патріоти України. Н...