Ідеальна текстура і насичений шоколадно-вершковий смак цього десерту просто зводять з розуму! Примітно, що приготувати цей десерт можна всього лише з двох інгредієнтів, без випічки або використання желатину. Витратьте всього 10 хвилин на його приготування, і ви будете приємно здивовані результатом, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
100 мл вершків підігріваємо (але не кип'ятимо) і вливаємо до шоколаду. Чекаємо, поки шоколад розтане, потім розмішуємо до однорідності.
Решту 300 мл холодних 33% вершків збиваємо до м'яких піків. Посуд і віночки також повинні бути холодними. Поступово додаємо шоколадну масу, продовжуємо збивати.
Готовий збитий крем розкладаємо по креманкам, посипаємо шоколадною стружкою і подаємо до столу! Смачного! Детальніше про те, як приготувати шоколадний десерт, дивіться у відео нижче:
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...