Молода картопля - сезонний продукт. Вона володіє особливим смаком та ароматом. Для багатьох рецептів, таких як картопля в вині, бульбу навіть не треба чистити - адже шкірка зовсім тоненька, аж прозора, передають Патріоти України.
Але якщо чистити все ж треба, ця сама непомітна шкірка перетворюється на проблему. Особливо, якщо не хочеться зрізати ножем разом із шкіркою шар картоплі.
Знає, що із цим робити, одеська блогерка Надія Фоменко. На своїй інстаграм-сторінці дівчина поділилася легким та швидким способом очищення молодої картоплі.
Для цього способу знадобиться сітка або будь-який мішечок з тканини. Підійде і будь-яка чиста шмата. Молоду картоплю кладемо у торбинку або зав’язуємо у тканину. Туди ж висипаємо велику жменю солі і наливаємо близько 100 мл води.
Мішечок щільно зав’язується та протирається руками упродовж трьох-чотирьох хвилин. Коли картопля чиста, її слід промити водою — щоб видалити шкірку та залишки солі.
Цей метод чистки картоплі є простим та швидким, на відміну від класичного чищення ножем. Втім, у цього методу є обмеження — якщо шкірка трішки грубша, сіль може її не "взяти". Також він може не підійти для певних кулінарних рецептів, де картоплю потрібно очищати більш ретельно.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...