Біляші можна готувати на сковороді та в духовці. Дуже важливо зробити вдале тісто і вибрати правильно м'ясо для начинки, щоб вони були соквитими, передають Патріоти України.Кулінар Валерій Пономар поділився в Instagram рецептом смачних біляшів з м'ясним фаршем.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: з'єднуємо всі інгредієнти та замісіть тісто, залиште у теплому місці на 30-40 хвилин. Потім ще раз його вимішайте і розділіть на 6 рівних частин, і дайте ще постояти 10 хвилин.
2. Круглі шматки тіста злегка притисніть до плоскої форми, на кожен викладіть начинку, і защепіть краї, дайте підійти ще 10 хвилин.
3. І тільки потім акуратно мочками пальців розтягуйте великий біляш, намагаючись не порвати тісто. Якщо місцями рватиметься, знову защипуємо. Поки розігрівається олія, біляші накрийте харчовою плівкою, вони стають ще повітрянішими.
4. Олія повинна бути дуже гарячою, 180С-200С, смажте біляші з двох сторін до рум'яного кольору.
5. Викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
Деталі. Бажано уявити, ніби ви поспішаєте на урочистий захід і вам терміново потрібно зібрати модний аутфіт із запропонованих варіантів. Уважно подивіться на кожну з чотирьох суконь на зображенні нижче, але не фокусуйтеся надто довго — намагайтеся вибр...
Цей екзотичний фрукт, давно перестав бути чимось незвичайним. Сьогодні він доступний в нас і іноді коштує дешевше, ніж яблука. Але чи приносять користь банани нашому організму, чи навпаки шкодять? Поговоримо про це просто зараз. Насамперед, що можна ск...