Біляші можна готувати на сковороді та в духовці. Дуже важливо зробити вдале тісто і вибрати правильно м'ясо для начинки, щоб вони були соквитими, передають Патріоти України.Кулінар Валерій Пономар поділився в Instagram рецептом смачних біляшів з м'ясним фаршем.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: з'єднуємо всі інгредієнти та замісіть тісто, залиште у теплому місці на 30-40 хвилин. Потім ще раз його вимішайте і розділіть на 6 рівних частин, і дайте ще постояти 10 хвилин.
2. Круглі шматки тіста злегка притисніть до плоскої форми, на кожен викладіть начинку, і защепіть краї, дайте підійти ще 10 хвилин.
3. І тільки потім акуратно мочками пальців розтягуйте великий біляш, намагаючись не порвати тісто. Якщо місцями рватиметься, знову защипуємо. Поки розігрівається олія, біляші накрийте харчовою плівкою, вони стають ще повітрянішими.
4. Олія повинна бути дуже гарячою, 180С-200С, смажте біляші з двох сторін до рум'яного кольору.
5. Викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
Не всім по кишені дорогі салони краси та ін’єкції ботоксу. Але аптечна мазь з календулою може стати бюджетною альтернативою для догляду за шкірою обличчя, передають Патріоти України. Мазь діє повільно, але ефективно: глибоке зволоження та захисний бар’...
Хочете швидко потренувати мозок? Перевірте свою уважність у цьому челенджі з TikTok. Чи зможете ви знайти вагітну жінку за 20 секунд, передають Патріоти України. На зображенні — ноги трьох жінок у примірочній магазину, кожна має свій номер: 1, 2 або 3....