Біляші можна готувати на сковороді та в духовці. Дуже важливо зробити вдале тісто і вибрати правильно м'ясо для начинки, щоб вони були соквитими, передають Патріоти України.Кулінар Валерій Пономар поділився в Instagram рецептом смачних біляшів з м'ясним фаршем.
Інгредієнти:
Начинка:
Спосіб приготування:
1. Для тіста: з'єднуємо всі інгредієнти та замісіть тісто, залиште у теплому місці на 30-40 хвилин. Потім ще раз його вимішайте і розділіть на 6 рівних частин, і дайте ще постояти 10 хвилин.
2. Круглі шматки тіста злегка притисніть до плоскої форми, на кожен викладіть начинку, і защепіть краї, дайте підійти ще 10 хвилин.
3. І тільки потім акуратно мочками пальців розтягуйте великий біляш, намагаючись не порвати тісто. Якщо місцями рватиметься, знову защипуємо. Поки розігрівається олія, біляші накрийте харчовою плівкою, вони стають ще повітрянішими.
4. Олія повинна бути дуже гарячою, 180С-200С, смажте біляші з двох сторін до рум'яного кольору.
5. Викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...
Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...