Простіше, ніж вам здається: Три способи схуднути без дієти

Багатьом здається, що скинути зайві кілограми можна тільки дотримуючись дуже суворих дієт і відмовляючи собі у всіх гастрономічних задоволеннях. Насправді це зовсім не так. Патріоти України пропонують вам дізнатися, як схуднути вдома, не забороняючи собі смачну їжу.

Для початку варто все-таки зробити застереження, що жодні з наведених нижче методів не дадуть хороших і швидких результатів без регулярних фізичних навантажень. Також, якщо ви хочете схуднути, варто обмежити в своєму раціоні солодощі, борошняні продукти і різні шкідливі перекуси.

Пити більше води

Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що майже третина ваших зайвих об'ємів - всього лише набряки. З якими можна досить просто боротися. Потрібно випивати щогодини невелику склянку води і постаратися відмовитися від надмірно солоних продуктів і гострих спецій.

Маленькі порції і графік

Ще один відмінний спосіб скинути кілька кіло - скласти собі режим харчування. Ви можете їсти свою звичну їжу (зрозуміло, якщо вона є здоровою), але в інших об'ємах.

Наприклад, якщо раніше ви їли тричі на день великими порціями, тепер спробуйте приймати їжу 5-6 разів на день, з меншими інтервалами і брати невелику кількість їжі.

Продукти для схуднення

У цьому пункті, як і на початку нашого матеріалу, варто нагадати, що це тільки допоміжний метод. Який не дасть результатів без вашого загального "бойового настрою" і регулярної активності.

З зайвими кілограмами відмінно боряться деякі прості продукти. Наприклад, яблука, шпинат, кориця, цитрусові, капуста, морква, зелень, ананаси. Постарайтеся додати їх в свій раціон, а ще краще - замінити цими продуктами свої звичні перекуси. І результат не змусить себе чекати.

Джерело: Апостроф

Ефект приємно здивує! ТОП-5 найкращих лікувальних сортів трав'яного чаю

субота, 11 травень 2024, 5:40

Чашка трав'яного чаю – здоровий спосіб розпочати свій день. Цей напій має противірусні та протимікробні властивості, зміцнює імунну систему, і вважається важливим продуктом у народній медицині. У цій статті OBOZ. UA познайомить вас із 5 найкращими ліку...

Приготуйте салат за цим рецептом - з ним ви забудете про олів’є

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:14

Салат олів’є любить багато людей, бо він дійсно смачний та поживний. І придумали його зовсім не за радянських часів. До речі, в класичному варіанті інгредієнтів жодної вареної ковбаси не було. Тільки натуральне відварене м’ясо та навіть раки. А це вже ...