Простіше, ніж ви думали: Як позбутися запаху часнику на дерев'яній обробній дошці

Якщо у вас є дерев'яний посуд або обробні дошки, ви, ймовірно, помітили, що вони здатні утримувати певні різкі запахи, а потім передавати їх на продукти, які ми готуємо пізніше. Мило і вода не завжди справляються із завданням позбутися від особливо сильних запахів, таких як часник або цибуля. Експерти розповіли, як усунути запахи на дерев'яній обробній дошці, повідомляють Патріоти України із посиланням на Lifehacker.

Дієвий і простий спосіб позбутися різкого запаху у дерев'яного посуду - це почистити її розчином з харчової соди і води. Харчова сода може нейтралізувати запахи, а змішування її з невеликою кількістю води означає, що вона буде втягуватися в деревину, де нейтралізує будь-які запахи, які знаходяться всередині.

Щоб нейтралізувати всі запахи нанесіть розчин із соди і води на дерев'яну обробну дошку і дайте їй постояти кілька хвилин. Після цього змийте водою, і запаху часнику, цибулі або будь-якого іншого на дошці більше не буде. Тепер можна сміливо нарізати інші продукти і не боятися, що вони будуть пахнути часником.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...