Сирна запіканка може стати відмінним сніданком вихідного дня для тих, хто намагається уникати борошняних виробів. Цікаве поєднання сиру і зелені нікого не залишить байдужим, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Сир, яйця, кефір, крохмаль, сіль і перець потрібно помістити в блендер і змішати. Сир натерти на тертці. Форму для випічки застелити пергаментом. Викласти половину сирної маси у форму, потім зверху присипати половиною натертого сиру.
Викласти другу половину сирної маси поверх сиру і присипати запіканку сиром, який залишився. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин, після чого дати запіканці трохи охолонути. Так її буде простіше різати. Приємного апетиту!
Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...
Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...