Простіше простого! Як позбутись неприємного запаху в оселі за допомогою апельсина

У квартирі або будинку іноді з’являється неприємний запах залежаних чи старих речей. Затхлість важко побороти одним лише провітрюванням. Коли закриваєш вікна та двері, запах знов повертається. Спробуйте побороти його за допомогою апельсина, передають Патріоти України.

Що потрібно зробити

Візьміть один великий апельсин. Зніміть з нього шкірку, подрібніть та складіть в скляну банку. Залийте одним стаканом оцту та герметично закрийте ємність. Замість апельсина можна взяти будь-який інший цитрус. Це може бути лимон, грейпфрут, мандарин. Головне, щоб запах вам подобався. Суміш у банці має вистоятись протягом 7 днів.

Готовий апельсиновий розчин треба процідити та перелити у пляшку із розпилювачем. Якщо ви хочете зменшити концентрацію, можна суміш розвести водою. Можна також додати декілька крапель ефірних олій з іншими цитрусовими ароматами для посилення ефекту.

Засіб екологічно безпечний, тому ним можна обробити все приміщення: підлоги, килими, штори і ін. Від затхлого запаху в вашій оселі не лишиться і сліду.

Це така смакота! Як приготувати вечерю, яку дитина 100% з’їсть

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:12

Діти люблять фантазувати і ніколи не відмовляться від того, щоб і дорослі увімкнули режим дитячої уяви. Спробуйте приготувати звичайні спагеті з сардельками таким способом і ваші діти будуть у захваті, передають Патріоти України. Приготуйте восьминіжок...

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...