Простіше простого: ТОП-3 легкі способи відмити шви між плиткою у ванній

Шви між плиткою швидко втрачають початкову білизну покриваючись сірим або жовтим нальотом, якого реально позбутися за допомогою звичних підручних засобів, передають Патріоти України.

Як відмити шви між плиткою

1. Сода. Універсальний засіб для чищення знадобиться і в цьому випадку. Розведіть соду водою до консистенції пасти та нанесіть її на шви. Через десять хвилин видаліть невеликою (зубною) щіткою, змоченою у чистій воді.

2. Гірчиця з лимоном, содою та зубною пастою. Допоможуть відтерти запущені шви. Щоб зробити пасту, необхідно змішати столову ложку гірчиці, дві столові ложки соди, сік із часточки лимона та горошину зубної пасти. Перемішати, додати невелику кількість води та нанести на шви. Через 30 хвилин змити теплою водою.

3. Перекис. Підходить для антибактеріального збирання. Розчин з перекису та води, у пропорції один до двох, заливаємо в пульверизатор, розпорошуємо на шви та залишаємо висихати. Дезінфекцію проведено.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...