Хто б міг подумати, що з цього простого продукту вийде така смакота! Якщо ви шукаєте рецепт чогось особливого, швидше сюди, передають Патріоти України.
Хрустке солоне печиво - ось відмінний варіант. Готується воно практично з того, що є в холодильнику, тісто легко розгортати, а вироби виходять надзвичайно ніжними і повітряними. Словом, гріх не спробувати!
Якщо захочете поекспериментувати, спробуйте взяти шоколадні плавлені сирки, а замість кунжуту використовувати мак. Абсолютно нові відтінки смаку! Вершкове масло можна замінити маргарином, але якщо є можливість, краще цього не робити.
Сирне печиво
Інгредієнти
Плавлений сир 200 г
Яйце 1 шт.
Вершкове масло 80 г
Цукор 1 ч. л.
Сіль 0,5 ч. л.
Пшеничне борошно 1 скл.
Розпушувач 1 ч. л.
Кунжут за смаком
Молоко 2 ст. л.
Приготування
Тертий плавлений сир змішайте з яйцем. Додайте розтоплене вершкове масло, цукор, сіль, перемішайте.
Додайте до маси борошно, просіяне з розпушувачем. Перемішайте. Якщо тісто вийшло занадто липким, підсипте ще ложки 2 борошна.
Розкачайте тісто в пласт прямокутної форми. Розріжте на 2 частини, кожну з яких скачайте в рулет і розріжте на невеликі шматочки.
Викладіть шматочки на змащене маслом деко. Пензликом змастіть вироби молоком і посипте кунжутом.
Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...