Хто б міг подумати, що з цього простого продукту вийде така смакота! Якщо ви шукаєте рецепт чогось особливого, швидше сюди, передають Патріоти України.
Хрустке солоне печиво - ось відмінний варіант. Готується воно практично з того, що є в холодильнику, тісто легко розгортати, а вироби виходять надзвичайно ніжними і повітряними. Словом, гріх не спробувати!
Якщо захочете поекспериментувати, спробуйте взяти шоколадні плавлені сирки, а замість кунжуту використовувати мак. Абсолютно нові відтінки смаку! Вершкове масло можна замінити маргарином, але якщо є можливість, краще цього не робити.
Сирне печиво
Інгредієнти
Плавлений сир 200 г
Яйце 1 шт.
Вершкове масло 80 г
Цукор 1 ч. л.
Сіль 0,5 ч. л.
Пшеничне борошно 1 скл.
Розпушувач 1 ч. л.
Кунжут за смаком
Молоко 2 ст. л.
Приготування
Тертий плавлений сир змішайте з яйцем. Додайте розтоплене вершкове масло, цукор, сіль, перемішайте.
Додайте до маси борошно, просіяне з розпушувачем. Перемішайте. Якщо тісто вийшло занадто липким, підсипте ще ложки 2 борошна.
Розкачайте тісто в пласт прямокутної форми. Розріжте на 2 частини, кожну з яких скачайте в рулет і розріжте на невеликі шматочки.
Викладіть шматочки на змащене маслом деко. Пензликом змастіть вироби молоком і посипте кунжутом.
Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.
Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...
10 жовтня за новим церковним календарем (23 жовтня за старим) - день пам'яті мучеників Євлампія та Євлампії. За старим календарним стилем - день пам'яті мученика Каллістрата і дружини його, а також преподобного Саватія. . Євлампій і Євлампія були брат...