Просто чудо-рецепт: З двох плавлених сирків вийде така смакота - не відірватися

Хто б міг подумати, що з цього простого продукту вийде така смакота! Якщо ви шукаєте рецепт чогось особливого, швидше сюди, передають Патріоти України.

Хрустке солоне печиво - ось відмінний варіант. Готується воно практично з того, що є в холодильнику, тісто легко розгортати, а вироби виходять надзвичайно ніжними і повітряними. Словом, гріх не спробувати!

Якщо захочете поекспериментувати, спробуйте взяти шоколадні плавлені сирки, а замість кунжуту використовувати мак. Абсолютно нові відтінки смаку! Вершкове масло можна замінити маргарином, але якщо є можливість, краще цього не робити.

Сирне печиво

Інгредієнти

Плавлений сир 200 г
Яйце 1 шт.
Вершкове масло 80 г
Цукор 1 ч. л.
Сіль 0,5 ч. л.
Пшеничне борошно 1 скл.
Розпушувач 1 ч. л.
Кунжут за смаком
Молоко 2 ст. л.

Приготування

Тертий плавлений сир змішайте з яйцем. Додайте розтоплене вершкове масло, цукор, сіль, перемішайте.
Додайте до маси борошно, просіяне з розпушувачем. Перемішайте. Якщо тісто вийшло занадто липким, підсипте ще ложки 2 борошна.

Розкачайте тісто в пласт прямокутної форми. Розріжте на 2 частини, кожну з яких скачайте в рулет і розріжте на невеликі шматочки.

Викладіть шматочки на змащене маслом деко. Пензликом змастіть вироби молоком і посипте кунжутом.
Випікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Краща, ніж магазинна! Як замаринувати скумбрію, щоб їсти через 30 хвилин

четвер, 2 травень 2024, 11:13

Якщо ви хочете швидко приготувати скумбрію у маринованому вигляді, то цей рецепт - ваша знахідка. Пів години - і рибка готова, передають Патріоти України. Обов’язково при такому приготуванні порізати скумбрію шириною не більше, ніж 5 мм. Це для того, щ...

Додайте лише один інгредієнт! Ось як звичайний розсольник приготувати ще смачнішим

четвер, 2 травень 2024, 10:12

Розсольник - один із найсмачніших супів. Сьогодні розповідаємо про деякі хитрощі у приготуванні смачного та наваристого розсольника, з невеликими нюансами, передають Патріоти України. Деякі не люблять розсольник, тому що в його складі перлова крупа. Я...