Просто додайте це до фаршу! Рецепт чебуреків, які попросять навіть вегани

Іноді хочеться чогось жирного, солоного і смаженого - в такі моменти можна швидко зробити фарш для чебуреків, як у чебуречній, і приготувати хрустку та дуже смачну страву, передають Патріоти України.

Щоб начинка вдалася соковита й ароматна, дотримуйтеся кількох правил. Є чудовий лайфхак для приготування фаршу для чебуреків.

Як приготувати фарш для чебуреків - рецепт і лайфхак

Звичайно ж, хороший фарш не вдасться, якщо ви візьмете погане м'ясо. Для якісного фаршу потрібно купувати тільки свіже м'ясо. Крім того, знадобиться багато цибулі.

Інгредієнти:

  • Свинина та яловичина - 600 грамів.
  • Цибуля - 300 г.
  • Чорний перець, сіль.
  • Бульйон.

Почніть готувати соковитий фарш для чебуреків з підготовки бульйону. Пам'ятайте, що м'ясо на бульйон потрібно відварювати на маленькому вогні з овочами - очищеними цибулею та морквою.

Якщо ж у вас немає бульйону, і ви не хочете його варити, - ловіть ТОП-лайфхак. Налийте в каструлю воду - трохи більше, ніж половину склянки, доведіть до кипіння і покладіть 1 великий чи 2 невеликих лаврових листа. Після цього рідина має побути на вогні ще хвилину.

Поки бульйон буде холонути - займіться приготуванням фаршу. Перекрутіть м'ясо. Наріжте цибулю дрібними кубиками, перекладіть в миску, посоліть і добряче помніть - тоді вона пустить сік.

Змішайте фарш з цибулею і потім влийте пряну рідину. Підготовлений фарш не варто відразу ж використовувати - поставте його в холодильник мінімум на півгодини, а потім вже можете і братися за формування чебуреків.

Який острів щастя оберете ви? Психологічний тест на самопізнання

понеділок, 20 травень 2024, 14:09

Відкрийте для себе свій рецепт щастя за допомогою нового психологічного тесту. Цей простий, але глибокий тест допоможе вам зрозуміти, що робить вас щасливими, а також визначити, які сфери вашого життя потребують покращення. Деталі. На картинці зображен...

Жінкам на замітку! Додайте ці продукти до свого раціону, щоб отримати волосся вашої мрії

понеділок, 20 травень 2024, 13:42

Сильні та пишні пасма - це мрія кожного, але ми всі знаємо, що досягти її нелегко. Це тому, що стійкий ріст волосся залежить від таких факторів, як вік, генетика та зміни навколишнього середовища. Дещо є поза нашим контролем, але є й те, на що ми можем...