Просто фантастний смак! Як смачно запекти скумбрію з плавленим сиром та картоплею - рецепт ситної страви

Риба є обов'язковим продуктом, який повинен бути в раціоні кожного 2-3 рази на тиждень. Їсти рибу можна у будь-якому вигляді, ще з неї можна готувати котлети, салати, просто смачно запікати з овочами та соусами передають Патріоти України.

Кулінарка Світлана поділилася в Instagram рецептом смачної запеченої скумбрії з плавленим сиром та картоплею.

Інгредієнти:

  • Скумбрія свіжоморожена – 1 шт.
  • Сир плавлений – 2 ш.
  • Цибуля – 1/2 шт.
  • Часник – 1 зуб.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Картопля
  • Сир твердий – 30 г
  • Сметана – 1-2 ч. л.

Спосіб приготування:

1. Картоплю очистіть та відваріть у солоній воді 20 хвилин. Потім наріжте слайсами.

2. Рибу розморозьте та почистіть, випатрайте, відріжте голову та хвіст, кістки, щоб було філе. Помийте, посоліть, поперчіть, можна трохи збризкати лимонним соком.

3. Сир плавлений натріть, цибулю дрібно наріжте, подрібніть часник, все перемішайте.

4. Одну частину риби викладіть у форму для запікання, зверху суміш із сиру, накрийте іншою частиною риби та змастіть зверху сметаною.

5. Навколо риби викладіть картоплю, поперчіть та посоліть, можна додати приправу до картоплі. Поставте в духовку на 20-30 хвилин при 180 С. Після присипте готову страву тертим сиром і поставте ще на 10 хвили в духовку.

Цей лайфхак виручить: Що робити, якщо улюблені джинси сіли після прання

четвер, 21 листопад 2024, 22:10

Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...