
Риба є обов'язковим продуктом, який повинен бути в раціоні кожного 2-3 рази на тиждень. Їсти рибу можна у будь-якому вигляді, ще з неї можна готувати котлети, салати, просто смачно запікати з овочами та соусами передають Патріоти України.
Кулінарка Світлана поділилася в Instagram рецептом смачної запеченої скумбрії з плавленим сиром та картоплею.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Картоплю очистіть та відваріть у солоній воді 20 хвилин. Потім наріжте слайсами.
2. Рибу розморозьте та почистіть, випатрайте, відріжте голову та хвіст, кістки, щоб було філе. Помийте, посоліть, поперчіть, можна трохи збризкати лимонним соком.
3. Сир плавлений натріть, цибулю дрібно наріжте, подрібніть часник, все перемішайте.
4. Одну частину риби викладіть у форму для запікання, зверху суміш із сиру, накрийте іншою частиною риби та змастіть зверху сметаною.
5. Навколо риби викладіть картоплю, поперчіть та посоліть, можна додати приправу до картоплі. Поставте в духовку на 20-30 хвилин при 180 С. Після присипте готову страву тертим сиром і поставте ще на 10 хвили в духовку.
Існують речі, які ніколи не варто дарувати іншим та приймати як подарунок. Вони можуть забрати з вас енергію та принести неприємності і біду. Про це розповів український мольфар Максим Гордєєв, передають Патріоти України. Неправильно обрані подарунки м...
Існує безліч методів, що допомагають краще пізнати себе, але найпростішими й найцікавішими залишаються тести інтуїтивного вибору. Вони базуються на тому, як емоції та підсвідомі реакції впливають на щоденні рішення. Перший імпульс, який виникає в момен...