Просто фантастично! Стильні ідеї червоного манікюру на будь-який випадкок - тренди нейл-арту 2022 (фото)

Червоний манікюр залишається фаворитом серед дівчат щосезону. Навіть ті, хто любить більш нюдові та пастельні відтінки, обирають іноді червоний манікюр для підняття настрою. Докладно розповімо, який дизайн у манікюрі буде актуальним у 2022 році, але який можна використовувати і зараз, передають Патріоти України.

Червоний манікюр не обов'язково має бути однотонним. У дизайні допускаються будь-які колірні комбінації, а також візерунки, френчі та прикраси. У трендовий колір може бути пофарбований тільки один нігтик на кожній руці, кілька або всі. Все це залежить від ваших уподобань та обраного образу.

Червоний манікюр з білим

Комбінація червоного та білого кольорів у манікюрі – це найвдаліше поєднання. Розглядаються як пофарбовані у різні кольори нігті, і двоколірні візерунки. Все залежить від креативу майстра та вашого бажання бути яскравими.

Червоний манікюр на короткі нігті

На коротких нігтях червоний манікюр виглядає не менш шикарно, ніж на довгих. Тому не соромтеся обирати на короткі нігтики яскраві червоні лаки. Чим більше блискіток, тим святковішим буде ваш настрій.

Червоно-синій манікюр

Багато хто вважає, що червоний та синій кольори не поєднуються, однак у манікюрі можливо все. Пофарбуйте деякі нігті в червоний, інші в синій, покрийте блиском або матовим покриттям. Ви побачите, як "заграють" ваші нігтики з таким дизайном.

Червоно-бордовий манікюр

Червоно-бордове поєднання в манікюрі - одне з гармонійних, так як обидва кольори відносяться до однієї колірної гами. Омбре у червоно-бордових відтінках – це знахідка для модниць. А ось при нанесенні бордового на червоне і навпаки відтінки зливаються і не мають чітких контурів. Тому фарбуйте різними лаками різні нігті, і тоді вийде гарний манікюр.


Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

четвер, 25 квітень 2024, 15:14

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...