Під час приготування можна зіткнутися з такою проблемою, як прилипання продуктів до сковорідки. Виправити ситуацію простіше, але спочатку потрібно розібратися в причинах, щоб знати, що робити, передають Патріоти України.
Трапляється, що під час смаження їжа починає липнути до сковорідки. Після приготування повернути посуду первозданний вигляд буває дуже складно. Не одна година йде на те, щоб очистити сковорідку, не пошкодивши покриття.
Їжа може прилипати до сковороди, якщо:
Як вирішити проблему з прилипанням їжі до сковорідки
Щоб уникнути прилипання під час приготування, кладіть продукти на розігріту сковорідку з достатньою кількістю олії. І тут з’явиться бар’єр, захисна плівка від прилипання.
Від пригорання продуктів допоможе позбавитися звичайна сіль. Прожарювання сковороди сіллю ніколи не підводило.
Насипте сіль на сковорідку і її прожарте на повільному вогні протягом 5-10 хвилин. Дайте охолонути, видаліть сіль і нагрійте сковороду, промазавши її шаром олії.
У спекотні дні багато хто мріє про момент, коли опиниться вдома і зможе стати під струмені холодного душу. Однак вчені застерігають – такий спосіб освіжитись може бути не тільки шкідливим, але й становити неабияку небезпеку, передають Патріоти України....
Здоров’я – найцінніший ресурс, який потребує щоденної уваги. Харчування відіграє ключову роль у підтримці доброго самопочуття, профілактиці хвороб і навіть у боротьбі з серйозними захворюваннями. Видання зібрало список накорисніших продуктів, які зміцн...