Якщо ви ніколи не куштували "ледачих" чебуреків з лаваша — швидше вирушайте до супермаркету за продуктами, передають Патріоти України.
Якщо у вас немає ні часу, ні бажання возитися з тістом для чебуреків, а самих їх дуже хочеться просто сходіть у супермаркет і купіть лаваш. Такі чебуреки готуються 15 хвилин, але виходять не менш смачними.
Лаваш складіть навпіл і наріжте на квадрати, щоб можна було сформувати правильні трикутники. На одну половину викладіть начинку з дрібно нарізаної цибулі, зелені і фаршу, накрийте другою половиною і обсмажуйте на сковороді з обох боків до рум'яної скоринки - "ледачі" чебуреки готові.
Відеоверсія рецепту:
Смачного!
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...