Просто й дуже смачно! Чебуреки з лаваша за 15 хвилин

Якщо ви ніколи не куштували "ледачих" чебуреків з лаваша — швидше вирушайте до супермаркету за продуктами, передають Патріоти України.

Якщо у вас немає ні часу, ні бажання возитися з тістом для чебуреків, а самих їх дуже хочеться просто сходіть у супермаркет і купіть лаваш. Такі чебуреки готуються 15 хвилин, але виходять не менш смачними.

Інгредієнти:

  • листи лаваша - 5 шт;
  • м'ясний фарш - 300 г;
  • твердий сир - 50 г;
  • невеликі цибулини - 3 шт;
  • зелень - пучок;
  • сіль та перець - за смаком.

Приготування:

Лаваш складіть навпіл і наріжте на квадрати, щоб можна було сформувати правильні трикутники. На одну половину викладіть начинку з дрібно нарізаної цибулі, зелені і фаршу, накрийте другою половиною і обсмажуйте на сковороді з обох боків до рум'яної скоринки - "ледачі" чебуреки готові.

Відеоверсія рецепту:

Смачного!

Чому хворі зуби мають негативний вплив на загальний стан дитячого організму?

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:27

Стан ротової порожнини безпосередньо впливає на організм людини, при чому в багатьох аспектах відразу. Якщо ми говоримо про дитину, слідкувати за здоров'ям зубів потрібно обов'язково, і робити це треба дуже ретельно. . Слід розуміти, що молочні зубки ...

Справжня знахідка! Освіжаючий коктейль з яблук та меду

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:12

Яблука цінні тим, що з них можна готувати велику кількість страв. Смажити, запікати, тушкувати, а також з ними виходить дуже смачний та освіжаючий коктейль. Враховуючи складники, він ще й дуже корисний для здоров’я, передають Патріоти України. Вам знад...