Якщо ви ніколи не куштували "ледачих" чебуреків з лаваша — швидше вирушайте до супермаркету за продуктами, передають Патріоти України.
Якщо у вас немає ні часу, ні бажання возитися з тістом для чебуреків, а самих їх дуже хочеться просто сходіть у супермаркет і купіть лаваш. Такі чебуреки готуються 15 хвилин, але виходять не менш смачними.
Лаваш складіть навпіл і наріжте на квадрати, щоб можна було сформувати правильні трикутники. На одну половину викладіть начинку з дрібно нарізаної цибулі, зелені і фаршу, накрийте другою половиною і обсмажуйте на сковороді з обох боків до рум'яної скоринки - "ледачі" чебуреки готові.
Відеоверсія рецепту:
Смачного!
М’ясо за цим рецептом виходить м’яким, навіть яловичина здається, що ніжна, мов куряче філе. Ідеальна м’ясна підлива до гарніру розпадається на волокна варто лише взяти губами шматочок, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Свіже м’ясо ріжемо таким...
Психологи кажуть, що далеко не завжди люди перебувають саме в тих стосунках, у яких їм хотілося б бути. Зрозуміло, що всі бажають "любові та щастя", але як досягти цього? УНІАН пропонує психологічний тест на характер за картинками, щоб зрозуміти, що ва...