Просто і дуже смачно! Як приготувати "рваний" пиріг з лаваша за лічені хвилини

Цей пиріг - відмінний варіант для тих, хто не любить або не хоче довго возитися з тістом. Таке блюдо робиться простіше простого, а результат дійсно чудовий, зазначають Патріоти України.

Для приготування пирога знадобляться такі інгредієнти: два тонких лаваша, 3 яйця, 1 склянка молока, 100 грамів бринзи, гілочка петрушки (або кропу), сіль, соняшникова олія для змащування форми.

Приступаємо до приготування: в миску вливаємо молоко, розбиваємо яйця, туди ж додаємо нарізаний кріп і кришимо бринзу, солимо і перемішуємо. Потім беремо лаваш і рвемо його на дрібні шматочки (звідси і назва пирога). Лаваш всипаємо в молочно-яєчну суміш і все ще раз перемішуємо. Залишилося тільки перелити все в змащену олією форму і відправити в духовку на 20 хвилин. Пиріг готовий, коли зверху з'явиться золотава скоринка.

Таке блюдо смачне і в гарячому, і в холодному вигляді. Пиріг відмінно підійде до чаю або айрану. Смачного!

Дізнайтеся свій рівень незалежності - простий тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 8:09

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який дозволить вам дізнатися про себе щось нове. У цьому короткому тесті ви дізнаєтеся свій рівень незалежності, передають Патріоти України. Подивіться на зображення та визначить, у якій позиції ви зазви...

От у чому секрет! Як смажити шашлик, щоб він вийшов соковитим

четвер, 25 квітень 2024, 7:56

Найчастіше люди готують шашлик, особливо не замислюючись над способом його маринування та тим, як смажити м’ясо в подальшому. Проте, кожен етап приготування шашлику грає особливу роль у формуванні його кінцевого смаку, передають Патріоти України. Саме ...