Цей пиріг - відмінний варіант для тих, хто не любить або не хоче довго возитися з тістом. Таке блюдо робиться простіше простого, а результат дійсно чудовий, зазначають Патріоти України.
Для приготування пирога знадобляться такі інгредієнти: два тонких лаваша, 3 яйця, 1 склянка молока, 100 грамів бринзи, гілочка петрушки (або кропу), сіль, соняшникова олія для змащування форми.
Приступаємо до приготування: в миску вливаємо молоко, розбиваємо яйця, туди ж додаємо нарізаний кріп і кришимо бринзу, солимо і перемішуємо. Потім беремо лаваш і рвемо його на дрібні шматочки (звідси і назва пирога). Лаваш всипаємо в молочно-яєчну суміш і все ще раз перемішуємо. Залишилося тільки перелити все в змащену олією форму і відправити в духовку на 20 хвилин. Пиріг готовий, коли зверху з'явиться золотава скоринка.
Таке блюдо смачне і в гарячому, і в холодному вигляді. Пиріг відмінно підійде до чаю або айрану. Смачного!
Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...
В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...