Цей пиріг - відмінний варіант для тих, хто не любить або не хоче довго возитися з тістом. Таке блюдо робиться простіше простого, а результат дійсно чудовий, зазначають Патріоти України.
Для приготування пирога знадобляться такі інгредієнти: два тонких лаваша, 3 яйця, 1 склянка молока, 100 грамів бринзи, гілочка петрушки (або кропу), сіль, соняшникова олія для змащування форми.
Приступаємо до приготування: в миску вливаємо молоко, розбиваємо яйця, туди ж додаємо нарізаний кріп і кришимо бринзу, солимо і перемішуємо. Потім беремо лаваш і рвемо його на дрібні шматочки (звідси і назва пирога). Лаваш всипаємо в молочно-яєчну суміш і все ще раз перемішуємо. Залишилося тільки перелити все в змащену олією форму і відправити в духовку на 20 хвилин. Пиріг готовий, коли зверху з'явиться золотава скоринка.
Таке блюдо смачне і в гарячому, і в холодному вигляді. Пиріг відмінно підійде до чаю або айрану. Смачного!
Вчені з Медичного коледжу штату Пенсильванія показали: для когнітивної молодості мозку зовсім не потрібні складні вправи чи високотехнологічні методи - достатньо звичайного руху, передають Патріоти України. 204 дорослі віком 40–65 років протягом 9 днів...
Варений гарячий рис - найкраща страва для обіду, вечері. Але дуже часто при приготуванні рис стає як каша, злипається і втрачає приємний смак, передають Патріоти України. Кулінар розповів в Instagram, як правильно варити рис, щоб він був розсипчастим і...