Осінь - час теплих салатів. Вони вже з'явилися в меню практично всіх ресторанів. Але набагато дешевше приготувати таку страву в домашніх умовах. І якщо у вас є натхнення, зробіть це найближчими днями, передають Патріоти України.
Рецептом смачного теплого салату з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше пропонувала приготувати теплий салат із картоплею, виноградом і цибулею.
- Дуже красивим вийде салат, якщо червоний болгарський перець наріжете соломкою, — каже Ардія Діаманті. — Консервований тунець раджу завжди мати на кухні. Він чудово доповнить салати з картоплею та буряком. Теплий салат гарний тим, що не лише смачний, а й ситний. Цей різновид салатів особливо затребуваний восени та взимку. Влітку теплі салати зі зрозумілих причин непопулярні.
Теплий салат із болгарським перцем і тунцем
- Тунець — баночка
- Перець болгарський — 1 шт.
- Рис — склянка
- Цибуля червона ріпчаста -1 шт.
- Оливкова олія — за смаком
- Сік половинки лимона
- Базилік — за смаком
Відварити рис. Додати тунець і болгарський перець із цибулею. Заправити оливковою олією з соком лимона. Доповнити салат свіжим базиліком. І смачного!
Багато хто замислюється: чи шкідливо залишати зарядний пристрій підключеним до мережі? Експерти кажуть: за нормальних умов, без грози, це безпечно. Сучасні адаптери рідко перегріваються чи коротять, на відміну від старих моделей. Крім того, Європейськи...
Вибір часу для миття волосся часто стає справжньою дилемою. Хтось віддає перевагу ранку, щоб освіжитися, інші - вечору, щоб уникнути поспіху вранці. Але чи справді це має значення для здоров’я волосся? Трихолог Мартина Побута пояснює, на що звертати ув...