Просто і дуже смачно! Хіт жовтня - салат із тунцем і болгарським перцем

Осінь - час теплих салатів. Вони вже з'явилися в меню практично всіх ресторанів. Але набагато дешевше приготувати таку страву в домашніх умовах. І якщо у вас є натхнення, зробіть це найближчими днями, передають Патріоти України.

Рецептом смачного теплого салату з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше пропонувала приготувати теплий салат із картоплею, виноградом і цибулею.

- Дуже красивим вийде салат, якщо червоний болгарський перець наріжете соломкою, — каже Ардія Діаманті. — Консервований тунець раджу завжди мати на кухні. Він чудово доповнить салати з картоплею та буряком. Теплий салат гарний тим, що не лише смачний, а й ситний. Цей різновид салатів особливо затребуваний восени та взимку. Влітку теплі салати зі зрозумілих причин непопулярні.

Теплий салат із болгарським перцем і тунцем
  • Тунець — баночка
  • Перець болгарський — 1 шт.
  • Рис — склянка
  • Цибуля червона ріпчаста -1 шт.
  • Оливкова олія — за смаком
  • Сік половинки лимона
  • Базилік — за смаком

Відварити рис. Додати тунець і болгарський перець із цибулею. Заправити оливковою олією з соком лимона. Доповнити салат свіжим базиліком. І смачного!

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...