Просто і дуже смачно! Хіт жовтня - салат із тунцем і болгарським перцем

Осінь - час теплих салатів. Вони вже з'явилися в меню практично всіх ресторанів. Але набагато дешевше приготувати таку страву в домашніх умовах. І якщо у вас є натхнення, зробіть це найближчими днями, передають Патріоти України.

Рецептом смачного теплого салату з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше пропонувала приготувати теплий салат із картоплею, виноградом і цибулею.

- Дуже красивим вийде салат, якщо червоний болгарський перець наріжете соломкою, — каже Ардія Діаманті. — Консервований тунець раджу завжди мати на кухні. Він чудово доповнить салати з картоплею та буряком. Теплий салат гарний тим, що не лише смачний, а й ситний. Цей різновид салатів особливо затребуваний восени та взимку. Влітку теплі салати зі зрозумілих причин непопулярні.

Теплий салат із болгарським перцем і тунцем
  • Тунець — баночка
  • Перець болгарський — 1 шт.
  • Рис — склянка
  • Цибуля червона ріпчаста -1 шт.
  • Оливкова олія — за смаком
  • Сік половинки лимона
  • Базилік — за смаком

Відварити рис. Додати тунець і болгарський перець із цибулею. Заправити оливковою олією з соком лимона. Доповнити салат свіжим базиліком. І смачного!

Може бути отрутою! Названо небезпечну рибу, яку продають в українських магазинах

вівторок, 20 травень 2025, 18:48

На полицях українських супермаркетів можна знайти чимало видів риби - замороженої, копченої, солоної. Але мало хто знає, що деякі з них можуть бути небезпечними для здоров’я. РБК-Україна (проект Styler) розповідає, яка риба може бути справжньою отрутою...

Господиням на замітку! Фахівці розповіли, як часто потрібно мити холодильник

вівторок, 20 травень 2025, 18:22

Холодильник відіграє ключову роль у щоденному побуті, адже саме в ньому зберігаються продукти, термін придатності яких завдяки належним умовам значно подовжується. Щоб прилад залишався ефективним і надійним, він потребує регулярного та дбайливого догля...