
У холодну пору року, коли знижується імунітет, важливо включати до раціону корисні вітамінні страви зі свіжих овочів. Обов'язково приготуйте квашену капусту з буряком, рецепт простий та швидкий. Салат виходить яскравим, хрустким та ароматним, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для розсолу:
Спосіб приготування:
Капусту наріжте невеликими квадратиками, буряк і морква порізати тонкими брусочками, часник - пластинками. Перекладіть подрібнені овочі в миску і добре перемішайте.
Пересипте заготовку для салату в трилітрову банку, утрамбовуючи за допомогою ложки.
Для заливки закип'ятіть воду в каструлі, додайте в рідину сіль, цукор та приправи. Потім влийте олію, варіть на середньому вогні хвилин п'ять. Наприкінці влийте оцет і зніміть із плити.
Дайте маринаду трохи охолонути, потім залийте гарячою рідиною овочі у банку. Накрийте банку поліетиленовою кришкою та залиште на пару днів, щоб у капусті з буряком почався процес бродіння. Зберігайте квашену капусту з буряком у холодильнику, подавайте до м'ясних та овочевих страв. Смачного!
Для багатьох із нас аромат кави вранці є одним із найефективніших способів розпочати день. Однак коли ми тягнемося до улюбленої чашки гарячого напою, тихий голос в глибині свідомості повторює попередження про те, що кава нібито вимиває воду з організму...
Перед різдвяно-новорічними святами у наших домівках може зібратися непоганий запас шоколаду: від цукерок до інших виробів. З часом ви можете виявити, що цей шоколад став крейдяним або втратив свій насичений смак, передають Патріоти України. Часто це т...