У холодну пору року, коли знижується імунітет, важливо включати до раціону корисні вітамінні страви зі свіжих овочів. Обов'язково приготуйте квашену капусту з буряком, рецепт простий та швидкий. Салат виходить яскравим, хрустким та ароматним, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для розсолу:
Спосіб приготування:
Капусту наріжте невеликими квадратиками, буряк і морква порізати тонкими брусочками, часник - пластинками. Перекладіть подрібнені овочі в миску і добре перемішайте.
Пересипте заготовку для салату в трилітрову банку, утрамбовуючи за допомогою ложки.Для заливки закип'ятіть воду в каструлі, додайте в рідину сіль, цукор та приправи. Потім влийте олію, варіть на середньому вогні хвилин п'ять. Наприкінці влийте оцет і зніміть із плити.
Дайте маринаду трохи охолонути, потім залийте гарячою рідиною овочі у банку. Накрийте банку поліетиленовою кришкою та залиште на пару днів, щоб у капусті з буряком почався процес бродіння. Зберігайте квашену капусту з буряком у холодильнику, подавайте до м'ясних та овочевих страв. Смачного!
Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина» Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую» Це виправдання для о...
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...