
У холодну пору року, коли знижується імунітет, важливо включати до раціону корисні вітамінні страви зі свіжих овочів. Обов'язково приготуйте квашену капусту з буряком, рецепт простий та швидкий. Салат виходить яскравим, хрустким та ароматним, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Для розсолу:
Спосіб приготування:
Капусту наріжте невеликими квадратиками, буряк і морква порізати тонкими брусочками, часник - пластинками. Перекладіть подрібнені овочі в миску і добре перемішайте.
Пересипте заготовку для салату в трилітрову банку, утрамбовуючи за допомогою ложки.
Для заливки закип'ятіть воду в каструлі, додайте в рідину сіль, цукор та приправи. Потім влийте олію, варіть на середньому вогні хвилин п'ять. Наприкінці влийте оцет і зніміть із плити.
Дайте маринаду трохи охолонути, потім залийте гарячою рідиною овочі у банку. Накрийте банку поліетиленовою кришкою та залиште на пару днів, щоб у капусті з буряком почався процес бродіння. Зберігайте квашену капусту з буряком у холодильнику, подавайте до м'ясних та овочевих страв. Смачного!
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...
Ви роками користуєтесь одними й тими ж налаштуваннями пральної машини? Це звична помилка. Дізнайтеся, які дві програми прання шкодять вашому одягу і рахунку за електроенергію, а також як правильно налаштувати цикл, щоб одяг довше виглядав новим, переда...