Сьогодні розповімо рецепт смачного і ситного пирога з яйцем і цибулею. Він готується дуже легко, так що рекомендуємо приготувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Отже, в першу чергу готуємо начинку. Подрібнюємо варені яйця, перекладаємо в миску. Сюди ж подрібнюємо зелену цибулю, і петрушку. Всипаємо сіль, додаємо до смаку мелений перець, і сметану. Добре все перемішуємо і начинка готова.
Готуємо тісто. У миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль, додаємо сметану, вливаємо кефір, і добре перемішуємо вінчиком. Сюди ж просіюємо борошно з розпушувачем для тіста, і розмішуємо до однорідної консистенції без грудочок.
Для випікання пирога використовується жароміцна форма розміром 24х24 см. Змащуємо вершковим маслом і рівномірно присипаємо панірувальними сухарями.
Тепер у форму виливаємо половину тіста, на нього розкладаємо цибульно-яєчну начинку і рівномірно заливаємо рештою тіста. Присипаємо зверху насінням кунжуту.
Відправляємо пиріг в розігріту духовку до 180 ° C на 50 — 60 хвилин. Готовність перевіряйте шпажкою. Оскільки час випікання залежить від розміру форми, товщини пирога і вашої духовки. По закінченню часу, пирогу даємо трохи охолонути ріжемо на порційні шматочки і подаємо на стіл. Смачного!
Смачно нагодувати родину — це завдання із зірочкою. Кожен день хочеться щось іншого та нового. Картопля є одним із найулюбленіших коренеплодів, які запікають, варять, смажать. Пропонуємо вам ще один варіант страви для вечері, які вийде ніжним та аромат...
Іноді професійні кулінари роблять дії, які здаються нам, кухарям-аматорам дивними. Один із найяскравіших прикладів – це використання льоду при приготуванні бульйону. Перед закипанням відвару деякі кухарі відправляють у каструлю кубик льоду. Недосвідчен...