Сьогодні розповімо рецепт смачного і ситного пирога з яйцем і цибулею. Він готується дуже легко, так що рекомендуємо приготувати, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Отже, в першу чергу готуємо начинку. Подрібнюємо варені яйця, перекладаємо в миску. Сюди ж подрібнюємо зелену цибулю, і петрушку. Всипаємо сіль, додаємо до смаку мелений перець, і сметану. Добре все перемішуємо і начинка готова.
Готуємо тісто. У миску вбиваємо яйця, всипаємо сіль, додаємо сметану, вливаємо кефір, і добре перемішуємо вінчиком. Сюди ж просіюємо борошно з розпушувачем для тіста, і розмішуємо до однорідної консистенції без грудочок.
Для випікання пирога використовується жароміцна форма розміром 24х24 см. Змащуємо вершковим маслом і рівномірно присипаємо панірувальними сухарями.
Тепер у форму виливаємо половину тіста, на нього розкладаємо цибульно-яєчну начинку і рівномірно заливаємо рештою тіста. Присипаємо зверху насінням кунжуту.
Відправляємо пиріг в розігріту духовку до 180 ° C на 50 — 60 хвилин. Готовність перевіряйте шпажкою. Оскільки час випікання залежить від розміру форми, товщини пирога і вашої духовки. По закінченню часу, пирогу даємо трохи охолонути ріжемо на порційні шматочки і подаємо на стіл. Смачного!
Прості та швидкі рецепти допомагають протягом робочого тижня економити час на приготуванні їжі. Смачно нагодувати родину хоче кожна господиня. Завдяки кулінарним експериментам, з’явився рецепт капустяників. Як їх приготувати, читайте далі. З молодої ка...
Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...