Просто і ефективно! Як прочистити кухонну раковину, якщо не стікає вода

Кухонний сифон часто страждає від того, що забивається залишками їжі та засобами для миття посуду з жиром. Не поспішайте розбирати конструкцію, адже є спосіб, що врятує вас від не дуже приємного процесу чищення стакана, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо вода зібралася у раковині, то її треба попередньо вичерпати або вимочити губкою. Це потрібно для того, щоб звільнити прохідність у злив.

Через пів години засипте у злив соду (200 грамів) та залийте її оцтом (200 мл). Реакція буде класична: пінитися, шипіти і розчиняти забруднення. Щоб підсилити ефект, візьміть пластикову трубочку і “поковиряйте” нею в отворах, щоб засмічення пройшло далі.

Потім залийте гарячою водою і вже чекати не треба буде, адже вода стікатиме швидко. Бажано для профілактики так чистити раковину раз на місяць.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...