Кавун - один із найулюбленіших літніх фруктів, який освіжає у спекотні дні. Але що робити, якщо залишилося багато кавуна, а з’їсти його відразу неможливо? Вихід - заморожування. Чи можна так робити, і які переваги це дає, передають Патріоти України.
Чи можна заморожувати кавун?
Так, кавун можна заморожувати, але варто пам’ятати кілька важливих моментів. Через високу вміст води структура м’якоті після розморожування може стати більш водянистою і трохи втратити свою текстуру. Тому заморожують кавун переважно нецілим шматком, а нарізаним на кубики або кульки.
Навіщо заморожувати кавун?
Як правильно заморожувати кавун?
Що варто знати?
Після розморожування кавун краще споживати швидко і в охолодженому вигляді, а не використовувати для приготування страв, де важлива текстура, наприклад, у салатах.
Ви помічали, що з часом мед у банці стає твердим і його важко набрати ложкою? Це зовсім не означає, що він зіпсувався! Професійний пасічник Войцех Марговничи розповідає, чому мед кристалізується, які сорти застигають швидше, як правильно зберігати мед ...
Навіть телефон з найбільшою кількістю пам'яті швидко "набивається" фото, відео та додатками. Лише кілька необачних натисків - і вільні гігабайти тануть, а пристрій сповільнюється. Про те, як звільнити простір на смартфоні, пише NV, передають Патріоти У...