
Кавун - один із найулюбленіших літніх фруктів, який освіжає у спекотні дні. Але що робити, якщо залишилося багато кавуна, а з’їсти його відразу неможливо? Вихід - заморожування. Чи можна так робити, і які переваги це дає, передають Патріоти України.
Чи можна заморожувати кавун?
Так, кавун можна заморожувати, але варто пам’ятати кілька важливих моментів. Через високу вміст води структура м’якоті після розморожування може стати більш водянистою і трохи втратити свою текстуру. Тому заморожують кавун переважно нецілим шматком, а нарізаним на кубики або кульки.
Навіщо заморожувати кавун?
Як правильно заморожувати кавун?
Що варто знати?
Після розморожування кавун краще споживати швидко і в охолодженому вигляді, а не використовувати для приготування страв, де важлива текстура, наприклад, у салатах.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...