Просто й смачно! Як приготувати шоколадний кекс без борошна за 5 хвилин

Якщо у вас є мікрохвильовка і бажання через 5 хвилин з’їсти шоколадний кекс, то зірки зійшлися. Біжіть на кухню, беріть декілька продуктів і готуйте, передають Патріоти України.

Подробиці

У чашці чи піалці, яку можна ставити в мікрохвильову пічку, змішайте 1 яйце, 1 банан, 2 ст.л. какао, 0,5 ч.л. розпушувача для тіста, 1 ч.л. вершкового масла, 1 ст.л. кокосової стружки.

Просто змішали і відправили на 3 хвилини при максимальній потужності (800). Після потримати у мікрохвильовці ще хвилинку і можна діставати.

Ніжний кекс без борошна готовий, смак неймовірно шоколадний. За бажанням можна додати кислі ягідки, наприклад, журавлину чи вишні.

Такі кекси можна готувати й у духовці, проте пропорція буде дещо більша. Тут розраховано на 1 порцію до ранкового чаювання.

Потяг до шкідливих продуктів: які сигнали подає організм

вівторок, 2 липень 2024, 10:36

Запитайте будь-якого дієтолога, і він обов’язково погодиться: ніщо так не шкодить схудненню, як бажання піддатися спокусі. На відміну від голоду, це відчуття не зникає навіть після того, як ви вдосталь наїлися. Якщо не зрозуміти та не усунути причину ц...

Як приготувати пшоняну кашу, щоб ніколи не гірчила і завжди була розсипчастою

вівторок, 2 липень 2024, 10:08

Далеко не завжди смак пшоняної каші тішить кулінарів, передають Патріоти України. У деяких випадках страва виходить гіркою. Нерідко причиною появи неприємного смаку стає занадто тривале зберігання пшона. Втім, іноді просо, з якого готується пшоняна каш...