Просто й смачно! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування де все це разом поєднано знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та поживні, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • рибний фарш – 400 г;
  • відварений рис – 0,5 скл.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • вершкове масло – 2 ст.л.;
  • морква – 1 шт.;
  • панірувальні сухарі – 2 ст.л.;
  • олія – 2 ст.л.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Рибний фарш разом з підсмаженою цибулею та морквою потрібно пропустити через блендер або м’ясорубку. Додайте відварений рис, перець, сіль, ретельно все вимішайте. З отриманої маси сформуйте котлети, запаніруйте їх в сухарях. Смажте котлети на розігрітій сковороді з олією.

Подавати такі котлети смачно просто з салатом або картопляним пюре. Для ще більшого смаку можна полити сметанним соусом. Смачного!

Наслідки можуть бути сумні! Що не можна їсти при гіпертонії

п’ятниця, 30 травень 2025, 9:57

При гіпертонії (підвищеному артеріальному тиску) дуже важливо дотримуватися дієти, яка сприяє зниженню тиску і зменшенню навантаження на серце та судини. Ось список продуктів, яких слід уникати або максимально обмежити, передають Патріоти України.

Не лише за голосом чи виглядом: Ось як коти впізнають своїх власників

п’ятниця, 30 травень 2025, 9:38

Коти можуть впізнавати своїх власників не лише за їхнім зовнішнім виглядом та голосом, а й за запахом. При цьому для розпізнавання господаря тварини переважно використовують ліву ніздрю, передають Патріоти України. Про це йдеться в дослідженні, яке опу...