Просто й смачно! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування де все це разом поєднано знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та поживні, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні:

  • рибний фарш – 400 г;
  • відварений рис – 0,5 скл.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • вершкове масло – 2 ст.л.;
  • морква – 1 шт.;
  • панірувальні сухарі – 2 ст.л.;
  • олія – 2 ст.л.;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Рибний фарш разом з підсмаженою цибулею та морквою потрібно пропустити через блендер або м’ясорубку. Додайте відварений рис, перець, сіль, ретельно все вимішайте. З отриманої маси сформуйте котлети, запаніруйте їх в сухарях. Смажте котлети на розігрітій сковороді з олією.

Подавати такі котлети смачно просто з салатом або картопляним пюре. Для ще більшого смаку можна полити сметанним соусом. Смачного!

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...